A kérdező szavazást indított:
Colgate
Blend-A-Med
Signal
Aquafresh
Amodent
Elmex
Sensodyne
Himalaya
Meridol
Egyéb márka
33 szavazat
1/11 anonim válasza:
2 hete lett felteve ugyanezekkel a valasz lehetosegekkel ez a kerdes. Keress mar vissza.
2/11 A kérdező kommentje:
#2: Megtaláltam.
2020. nov. 12. 18:36
3/11 anonim válasza:
Nem mindig ugyanazt szoktam, néha váltogatom. Most épp Elmexet használok, így azt jelöltem, de előtte meg Colgate volt.
4/11 anonim válasza:
Én sem mindig ugyanazt. Most Sensodyne (igazából Pronamel), ezt jelöltem, de váltogatom Colgate-tel.
6/11 anonim válasza:
A legtöbben az elmex-et jelölték ami azt jelenti sok a rohadt fogazatú ember és hogy sokan költenek felesleges dolgokra sokat.
7/11 anonim válasza:
6# Mekkora egy kreten vagy. Nyilvan tok veletlen hogy a tobbitol omlik a ver a szambol egy ido utan, mig ha vissza allok pl sensodynere vagy elmexre akkor ez elmulik. Nekem ezek nem felesleges dolgok. Es igen, romlekonyak a fogaim, de pont ezert foglalkozom veluk. Neked meg a lelkes rohadt ilyen hozzaallassal masokhoz.
8/11 anonim válasza:
Szegény de sajnállak, hogy képtelen vagy arra, hogy ne sértsd fel az ínyed...
10/11 anonim válasza:
Én is Elmexet használok (nem,nem rohad a fogam 🤣), annak is a Sensitiv változatát. Az enyhe íz miatt választottam, mert az erős mentol ízű fogkrémeket nem szeretem. Ez viszont enyhe ízű, nem habzik túlságosan, szépen tisztít és tartalmaz fluoridot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!