Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Budapesten melyik fogászhoz...

Budapesten melyik fogászhoz mehetek, aki olcsón betömi a fogam?

Figyelt kérdés

Budapesten vagyok egyetemista, kollégista. Még nem vagyok oda bejelentve, de ha szükséges, lehet ott ideiglenes lakcímem, tartózkodási helyem.

3 lyukas fogam van, és 1, ami szerintem rosszul lett betömve. Darabját max 10-15000Ft-ért szeretném betömetni. Azért gondolom, hogy az az egy rosszul lett betömve, mert annak a teteje is fekete volt, meg volt oldalt is egy fekete pötty rajta, láttam videót, hogy úgy tömtek fogat, hogy a fekete pöttyig lementek(kivájták?), és az is eltűnt, úgy tömték be, nekem pedig az ott maradt. Ezért nem is mentem vissza ahhoz a fogászhoz.

Tudtok ajánlani valaki jót, vagy azt meg tudja mondani valaki, hogy hogy keressek?

Köszönöm, ha válaszolsz!

2022. okt. 30. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj be a Semmelweisre! Van lehetőséged hallgatókhoz is kerülni, de cserébe korrekt ellátást kapsz, ingyen. Egy hátránya van, hogy azért lassabb a folyamat.
2022. okt. 31. 00:08
 2/3 pamu-1 válasza:
#1 Ez a Semmelweises megoldás csak a tanulóifjúság esetén működik ?
márc. 24. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 nem
aug. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!