Miért nem nő a fogam?
Hú előző válaszolo:) én még ilyet nem is hallottam..nekem 9évesen mind kiesett..de már mindegyik fogam bevan tömve legalább egyszer(van olyan ami 3x is be lettXD) Az egész családomé ilyen..örököltem..most így nvetek rajta..de a fogorvosnál nem vok ilyen boldog tőle:D
Ám örüljetek h nektek ilyen sokáig megmaradt..küönleges fogaitok van:)
Én 22 vagyok, és az összes zápfogam tejfog. Még valamikor 12-13 éves koromban voltam fogröntgenen, és ott mondták, hogy nincsen azok helyén fogcsíra, vagyis nem is fog kinőni soha.
Valószínűleg Csernobil mégsem volt olyan hatástalan Magyarországra.
Sziasztok! Én 31 éves vagyok és az egyik szemfogam tejfog. :-) Szintén fogászati röntgen alkalmával megtudtam, hogy soha nem fog kiesni. Akkor még nem is hallottam ilyetn... Felnőtt korban tejfog. :-) Én úgy fogom fel, hogy különlegesebb vagyok mint a nagy átlag... :-) Bár most elég sokan írtátok, hogy Neketek is van... Tehát akkor különlegesebbek vagyunk! :-)
Szerintem ne aggódj. Ami nem hullik ki akkor amikor kéne, valószínűleg már nem is fog.
Nekem a felső két szemfogam tejfog. 23/L
Az nem igaz, hogy soha nem fognak kiesni! Ki fognak ha nem vigyázol rá...és másik nem nő a helyébe...ezért ne engedd kihúzatni se!!! sajnos nekem tinédzser koromban máig ismeretlen okból az ép jobb oldalit kihúzta a hülye orvos, azóta hiányos fogsorral élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!