Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért nem nő a fogam?

Miért nem nő a fogam?

Figyelt kérdés
Még mindig van pár tejfogam több kihulott már persze inkább maradandók vannak helyette de van aminek a helyén nemfog nőni maradandófog még gyökere sincs ez miért van? 14 éves vagyok.
2008. dec. 23. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 éves vagyok,és még 3 tejfogam megmaradt.nem akarnak kijönni,teljesen egészségesek.egy mellé kinőtt a maradó fog mikor 16éves voltam,és 28 évesen a másik mellé is kibújt a maradandó fogam!a gyerekeimmel együtt "fogzottam" én is :D egyébként nem tudom mitől lehet.
2008. dec. 23. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú előző válaszolo:) én még ilyet nem is hallottam..nekem 9évesen mind kiesett..de már mindegyik fogam bevan tömve legalább egyszer(van olyan ami 3x is be lettXD) Az egész családomé ilyen..örököltem..most így nvetek rajta..de a fogorvosnál nem vok ilyen boldog tőle:D

Ám örüljetek h nektek ilyen sokáig megmaradt..küönleges fogaitok van:)

2008. dec. 23. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 vagyok, és az összes zápfogam tejfog. Még valamikor 12-13 éves koromban voltam fogröntgenen, és ott mondták, hogy nincsen azok helyén fogcsíra, vagyis nem is fog kinőni soha.

Valószínűleg Csernobil mégsem volt olyan hatástalan Magyarországra.

2008. dec. 23. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én 31 éves vagyok és az egyik szemfogam tejfog. :-) Szintén fogászati röntgen alkalmával megtudtam, hogy soha nem fog kiesni. Akkor még nem is hallottam ilyetn... Felnőtt korban tejfog. :-) Én úgy fogom fel, hogy különlegesebb vagyok mint a nagy átlag... :-) Bár most elég sokan írtátok, hogy Neketek is van... Tehát akkor különlegesebbek vagyunk! :-)

Szerintem ne aggódj. Ami nem hullik ki akkor amikor kéne, valószínűleg már nem is fog.

2008. dec. 23. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes amit írsz, de mint a válaszokból látod, vannak még így mások is. Én az ellenpéldája vagyok ennek, ugyanis nekem eddig 35 maradandó fogam lenne, ha elfért volna mind a számban. Szerencsére csak a egy-egy zápfog szokott megjelenni, olyankor irány a fogorvos, felír gyógyszert, mert állandóan begyullad, madj pár hónap után szájsebészet és kioperálják.
2008. dec. 23. 23:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak nekem az a baj hogy pár tejfog már ki is esett és azok helyett üres izé van nemnőtt semmi ki a helyén, persze a legtöbb tejfogam szinte olyan erős mint a maradandó tehát nincs velük gond.
2008. dec. 24. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen nem hullottak még ki az örlő fogaim.
2009. jan. 11. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a felső két szemfogam tejfog. 23/L

Az nem igaz, hogy soha nem fognak kiesni! Ki fognak ha nem vigyázol rá...és másik nem nő a helyébe...ezért ne engedd kihúzatni se!!! sajnos nekem tinédzser koromban máig ismeretlen okból az ép jobb oldalit kihúzta a hülye orvos, azóta hiányos fogsorral élek.

2012. aug. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!