Mit tehetek ha fehérebb lett a korona a többi fogamnál?
Ha már véglegesen felrakta akkor semmit nem tehetsz
#5, nekem több, mint fél millió volt, de nem kaptam róla semmit
Amennyiben nem lett véglegesen felragasztva, úgy a fogtechnikus tud még rajta sötétíteni.
Ha fel lett ragasztva, akkor sajnos így jártál. Fogorvos vagyok, nem véletlenül kérdezünk rá, a színt is mindig együtt választjuk ki, te az átadásnál is rábólintottál. Ez igazából a “pénztártól való távozás után…” minősített esete. Ilyen tetszik/ nem tetszik dolgokban sosem az orvos véleménye számít, hanem a tiéd. Épp azért, mert nem nekünk kell tessen. Elmondjuk a véleményünket, de neked kell megnézned, hogy biztosan erre gondoltál-e. Én pont az ilyenekért vagy 8x megkérdezem, hogy tuti jó-e, ha egy mód van rá, fel sem ragasztom véglegesen, pontosan azért, mert jártam már úgy, hogy a rendelőben a beteg még imádta a munkát, de otthon a férjének/gyerekének/szomszédjának nem tetszett. Konkrétan zaklatott minket az asszisztensnővel, felkeresett az otthonainkban és verte a tamtamot, irtó kellemetlen volt. Nyilván szakmai hibát nem vétettem (ahogy a te orvosod sem), de azért nem kicsit voltam hetekig rohadt ideges, hogy mikor mivel fog hisztérikus állapotban megkeresni. Nekem is tanulság volt, mert azóta van az, hogy akkor engedem el az illetőt, ha percekig nézegette magát a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!