Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körzeti fogászati kezelést...

Körzeti fogászati kezelést igénybevevők vannak jelen az oldalon?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a ti körzeti fogorvosotok közbenjárásával mennyibe kerül elkészítetni egy fogpótlást vagy koronát? Kérlek személyesen tapasztalatokat osszátok meg (ha van), hogy mennyivel kevesebb összeget kell így kifizetni mint egy magánfogászaton.

2022. aug. 16. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Bocsánat, hogy nem válaszolok, de ilyen jellegű kérdés az elmúlt napban is volt több is. Konkrétan az ez előtti kérdés ebben az alkategóriában is erről szól! Sőt, mivel a megadott kulcsszavak is egyeznek, az a gyanúm, hogy te kérdezed meg ugyanazt folyton!
2022. aug. 16. 09:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Elnézést de én a mai reggelen regisztráltam erre a weboldalra. Az oldalon a keresőmotor funkciót még nem ismerem meg az alkategóriákat sem találtam meg.

Bocsánat ha szerepelt már a kérdésem másnál, számomra szeptember 1-jétől válik aktuálissá a kérdés ezért szeretnék felkészülni előtte.

2022. aug. 16. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__1..

Ez nem a te kérdésed?

Ha nem, akkor elnézést, hogy bunkó voltam. 62 év alatt magán árat kell fizetni fogpótlástért, 62 év fölött csak a fogtechnikust kell kifizetni.

Fogtechnikus díja koronánként tizenvalahány ezer forint. Egy kivehető fogpótlás 40-100ezer, egy teljes kivehető fogsor 30-60ezer.

Magán áron ennek kb. a 3-5-szöröse.

2022. aug. 16. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Május közepén 30 ezret fizettem koronánként, rögzített hídra.

Fejér megyei rendelés, de a fogakat Somogy megyében, Kaposváron csinálták.

2022. aug. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!