Zolika3387 kérdése:
Miért van szájszagom?
Figyelt kérdés
Édesapámnak van egy jellegzetes szúró szájszaga, es most 20 évesen nekem is elkezdett hasonló lenni. Nem akarom így leélni az életem, mindenkepp ki szeretném vizsgáltatni, mert elég kellemetlennek érzem már sokszor. Fix nem rossz szájhigiénia miatt van. Egy ideje van váladékcsorgás a torkomon, ami sehogy sem múlik el, lehet hogy összefüggésbe van ezzel? Mit tehetek, hol tudom ezeket kivizsgáltatni? Köszi ha megtisztelsz a válaszoddal!2022. okt. 12. 00:06
1/4 anonim válasza:
Lehet az oka Reflux például. Nézesd meg magad a dokival!
2/4 anonim válasza:
Az egészségtelen táplálkozással nagyon erősen összefügg.
3/4 anonim válasza:
Létezik az is, hogy nem zár jól a gyomorszáj. Kénhidrogén (záptojás) szagú lehelet állítólag a nyelv hátsó részén élő baktériumoktól lehet.
4/4 anonim válasza:
Ha valóban gennycsorgas van, akkor igen, azt ki kell vizsgaltatni, es igen, lehet a probléma forrasa (Haziorvos/fulorrgege szakrendeles)
Fogkő, szuvas fog, félig élőtört bölcsességfog, reflux jöhet még szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!