Mi a különbség a TB-s és a magán fogorvos között?
4-es vagyok
Nekem SZTK-ban volt, hogy nem adtak érzéstelenítőt, és úgy csinálták végig a gyökérkezelést. Felálltam és sokkos állapotban voltam, kb. Nem ájultam el. Adtak következő időpontot, de soha többé nem mentem. Aztán persze ment a védekezés neten, hogy jajj, de hát gyulladt fognál nem érzed a fájdalomcsillapítót.
Sokkal gyulladtabb foggal mentem magánhoz és semmit se éreztem belőle.
SZTK-ban volt olyan, hogy a fogorvos nagyon durván, mint valami hentes beleszúrta a tűt. Olyan is volt, hogy kihúzták a fogam és bele törték a mellette lévőt is.
Ehhez képest magánban mondták, hogy ez most fájni fog, de óvatos leszek. Nagyon lassú mozdulattal nyúlt oda és végig dicsért milyen ügyes vagyok.
Magánban már többszázezret otthagytam, szóval megfogadtam, hogy mindet kihúzatom és protkó.
"Aztán persze ment a védekezés neten, hogy jajj, de hát gyulladt fognál nem érzed a fájdalomcsillapítót."
ez az, amit a magyaroknál sosem fogok megérteni, hogy mi értelme van állandóan homokba dugni a fejüket és védni a védhetetlent. komolyan ez vmi genetikai hiba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!