Mi a különbség egy magán és egy állami fogorvos között?
Én 10 évvel ezelőtt voltam fogaszaton utoljára allamiban. Azóta most vettem rá magam újra mert már elviselhetetlen volt a fájdalom. Viszont maganhoz mentem és azóta rendszeresen járok, olyan szintu különbséget tapasztaltam hogy el se hittem.
Műtét stb teljesen fájdalommentesen, kedves aranyos orvosok nem az a semmilyen bánásmód..
Szóval én ezek után elfelejtem azt is hogy állami fogászat létezik.
Utolsó vagyok, nekem sima lidocainnal műtötték ki a 2 bölcsesség fogat.
Pontosan fájdalommentesen adták be, és nem zsibbadt a fél fejem csak az adott fog.
De folyamatosan mondták hogy szóljak ha bármi érzékeny mert adnak meg. Nem fájt semmi nekem de azért kértem meg egy adagot biztos ami biztos alapon 😄 de amúgy nekem a második érzéstelenítő mindig az ultracain volt ami erősebb mint a lidocain. Szóval nyugodtan lehet kérni és adnak is ha kérsz. Az allaminal sajnos ilyet nem tapasztaltam.. Adott amennyit gondolt és vagy hatott vagy nem. És általában kevés volt de hiába szóltam.. Nem adtak többet. Ezért is rettegtem oda vissza menni eddig.
Több féle erzestelenitovel rendelkeznek és nem sajnálják adni.
Ovatosabbak, kimeletesebbek. Ahol nem fizetsz ott általában nem kedveskednek, stb.. Persze allamiban is vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!