Mi a különbség egy magán és egy állami fogorvos között?
Kedves utolsó. Sajnos nálam többször elofordult hogy nem hat az érzéstelenítés megfelelően és ha kérek se kapok. Ha félsz esetleg semmi kedvesség, megnyugtatas.
Na magánban ilyen gond nincs.
Persze én is megertem amit te írsz, és el is fogadom. Csak sajnos van a másik véglet is, én is csak azt írtam hogy a munkájuk ugyanaz csak nem mindegy ki hogy milyen módon végzi 😊
Örülnek ha a fogaim nem egy vagyonba kerülnének de sajnos nálam más opció nincs mert igen érzéstelenítés nélkül nem dolgozhat, de itt a fogorvos jobban tudja hogy hat e nekem az érzéstelenítő vagy sem.
Sajnos körzeti fogorvosokkal eddig inkább csak negatív tapasztalataim voltak, emiatt kialakult bennem a rettegés a fogorvostól. Jelenleg magánrendelőbe járok, és kezd a félelmem elmúlni.
Mivel sokszor költöztem, így több állami fogászaton is jártam már. Volt köztük jobb és rosszabb szakember, kedvesebb és kevésbé empatikus is. Pont úgy mint a magán fogászaton.
De két dolog mindegyikben közös volt: 1. nem volt idejük tisztességesen elmagyarázni a kezelés folyamatát, vagy éppen meghallgatni magát a panaszt. 2. rohadtul spóroltak az érzéstelenítővel. És ami miatt a félelmem kialakult az az, hogy el sem hitte a doki hogy nekem fáj. Még akkor sem amikor már a könnyem lejött. Ettől nagyon nem éreztem magam biztonságban.
Magánrendelőben a doki mindent elmagyaráz és ha csak kicsit is érzem a kezelést már kapom is az újabb szurit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!