Nem kaptam Antibiotikumot bölcsességfog húzás után. Ez normális?
Figyelt kérdés
Felvágták az ínyem, tehát nem csak úgy kihúzták. Jövőhéten megyek varratszedésre.2022. okt. 7. 13:54
2/9 anonim válasza:
Miert kaptal volna? Gennyezik? Gyulladasban van? Maskulonben nem ertem az osszefuggest.
3/9 anonim válasza:
Én sem. Egyik oldal normálisan gyógyult, másik oldal csúnyán begyulladt hetekre.
Most sem írtak felső frontfog húzás után, panaszos egy hónapja, 11-ére kaptam időpontot..
4/9 A kérdező kommentje:
Alsót és felsőt is húztak.
Én úgy tudtam, hogy szoktak adni, hogy megelőzzék a gyulladást.
2022. okt. 7. 14:04
5/9 anonim válasza:
Mind a 4 bölcsességfog kint, abból jobb alsó gyulladt be csúnyán. Most ez a felső..
Régen mindig írtak Dalacint, akkor nem volt ilyen gondom.
6/9 anonim válasza:
Normális, persze. Minek adnának, ha nem indokolt? Én sem kaptam, semmi bajom nem lett. Nyilván felírták volna, ha úgy látják, hogy szükséged van rá, ne parázz emiatt.
7/9 anonim válasza:
Az antibiotikum nem gyulladásgátló. Az antibiotikum a bacikat pusztítja el. Ha nem fertőződött el a seb, nincs szükség antibiotikumra.
[Sajnos az emberek többsége minden tüsszentésre antibiotikumot követelne magának.]
8/9 Metionin válasza:
Én sem kaptam, alsó-felső feltárásos műtét volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam akkor.
2022. okt. 7. 14:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!