Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 25 évesen müfogsorom lesz....

25 évesen müfogsorom lesz. van mas is igy ezzel ?

Figyelt kérdés
19 rossz fogam van. ami korabban tomve volt, mostanra az is elromlott a tomes alatt. a doki azt mondta a tomes mar nem segit. legcelszerubb lenne ha rossz fogakat kihuzná, a jokat pedig lecsiszolná, és erre tesz majd nekem fémkerámia fogsort. egy nagyon jo magan dokit sikerult talalnom, megis felek, mi van ha valami balul sul el. ugyanolyan teljes eletet elhetek majd vele, mint elotte ? mennyire kell odafigyelni az etkezesre? tudok majd vele csokolozni ?akinek van tapasztalata e teren leirhatja a tapasztatalait, szivesen olvasnam. illetve azt is hogy mire kell oda figyelni.
2022. szept. 5. 01:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egyetlen rossz fogam van, pedig azért eléggé szeretem az édességet. Mivel rontottad el így a fogaid, láncdohányos vagy?
2022. szept. 5. 02:40
 2/12 anonim ***** válasza:
13%

Célszerűbb lenne 10 másik dokihoz is elmenned.

Ha tömés ALATT romlott el, akkor rossz volt a tömés.

Én is sajnos sok olyan dokival találkoztam, aki nem tud jól tömni!!!

Van még inlay, onlay is, korona, csapos megoldás - sorrendben, ahogy fogy a foganyag.

Semmiképp ne huzasd ki!!!

Amit most megcsinálnak, 20 évig kb. jó, utána lesz még egy kör fogorvos, de 60 évesen is saját fogaid lesznek így.

2022. szept. 5. 05:34
 3/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Azt hiszem az most már neki mindegy mitől romlottak el a fogai, lehet ez genetikai betegség miatt is. Ugyanúgy fogsz tudni élni vele, csak meg kell szokni, pár hétig idegen anyagnak fogod érezni. Csókolózni is fogsz tudni vele rendesen.
2022. szept. 5. 06:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem léteznének fogpótlások, akkor elég "viccesen" néznének ki az emberek. Ha kell, akkor kell, ez van. Egy beragasztott fémkerámia fogpótlás miatt nem kell izgulni. Nyilván szokatlan lesz eleinte érzetre, látványra, de nem baj.
2022. szept. 5. 08:24
 5/12 anonim válasza:
100%
Mennyibe kerül körülbelül?
2022. szept. 5. 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van tapasztalatom, nekem baleset miatt hiányzik 8 frontfogam. Kellemetlen érzés eleinte a híd, főleg az ínyre simuló rész "zavart", de megszokod, nekem szebb, mint az eredeti volt, igazi hollywoodi mosolyokat villantok azóta.😂 Senki sem vette észre, hogy nem eredeti, aki nem állt hozzám közel,be sem avattam.

Amíg csinálják a fogad, tejes, cukros dolgokat kerüld, tartsd be a doki utasításait, kérdezz rá bátran mindenre, akkor semmi sem üt ki balul.

Utána tényleg pár hét és megszokod, ehetsz, ihatsz, amit szeretnél. Csókolózni is tudsz,minden rendben lesz, teljes életet élhetsz, jó hogy megcsináltatod :)

5-ös: nekem egy éve csinaltak, akkor volt 400e, de más javítani való is akadt(benne hagyott fogcsonk az ínyben húzás után, stb, ez feláras volt)

2022. szept. 5. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Először is: sajnálom.

Másodszor: szerencsére a 21. században így is nagyon szép fogaid lesznek (csak műfogak, de az nem is fog látszani). És mindent csinálhatsz majd velük. :)

Láttam egy yt videót egy fiatal lányról (nőről), 22-24 év körüli volt, már férjnél volt. Még akkor ismerkedett meg a férjével egyébként, amikor már teljesen rosszak voltak a fogai. Neki is csak műfog sor jött szóba. Sajnálom, hogy nem mentettem el a videót. Irtó helyes volt, ahogy az egészről beszélt. :) Egyébként angol nőről van szó.

2022. szept. 5. 09:07
 8/12 anonim ***** válasza:
* műfogsor
2022. szept. 5. 09:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok láncdohányos, sőt...egyáltalán nem is dohányzom. Gondolom genetikailag ilyen rosszak a fogaim, anyunak is hamar elromlottak a fogai. Sokat szenvedtem már velük, egyik a másik után szuvasodott, de olyan is volt hogy letört belőle egy darab, és már romlott is el... rengeteg tömésem van, elől is, de korábban nem volt pénzem megfizetni egy normális dokit, körzetihez jártam.

Most végre sikerült összegyűjteni valamennyi pénzt, végre megcsináltathatom.🙂

Hogy mennyibe fog kerülni? Azt pontosan nem tudom. Körülbelül ilyen 500.000ft+

2022. szept. 5. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem műfogsorod lesz, hanem hidad, amivel ugyanolyan teljes életet lehet élni, mint saját fogakkal, annyi, hogy az ápolására nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. Még a kivehető pótlások többségével is ugyanolyan életminőséget lehet folytatni, mint előtte a saját fogakkal, azért a mai modern fogászat már erre is odafigyel sőt, az első számú indikációja a fogpótlásnak az életminőség helyreállítása.
2022. szept. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!