25 évesen müfogsorom lesz. van mas is igy ezzel ?
Célszerűbb lenne 10 másik dokihoz is elmenned.
Ha tömés ALATT romlott el, akkor rossz volt a tömés.
Én is sajnos sok olyan dokival találkoztam, aki nem tud jól tömni!!!
Van még inlay, onlay is, korona, csapos megoldás - sorrendben, ahogy fogy a foganyag.
Semmiképp ne huzasd ki!!!
Amit most megcsinálnak, 20 évig kb. jó, utána lesz még egy kör fogorvos, de 60 évesen is saját fogaid lesznek így.
Szia!
Van tapasztalatom, nekem baleset miatt hiányzik 8 frontfogam. Kellemetlen érzés eleinte a híd, főleg az ínyre simuló rész "zavart", de megszokod, nekem szebb, mint az eredeti volt, igazi hollywoodi mosolyokat villantok azóta.😂 Senki sem vette észre, hogy nem eredeti, aki nem állt hozzám közel,be sem avattam.
Amíg csinálják a fogad, tejes, cukros dolgokat kerüld, tartsd be a doki utasításait, kérdezz rá bátran mindenre, akkor semmi sem üt ki balul.
Utána tényleg pár hét és megszokod, ehetsz, ihatsz, amit szeretnél. Csókolózni is tudsz,minden rendben lesz, teljes életet élhetsz, jó hogy megcsináltatod :)
5-ös: nekem egy éve csinaltak, akkor volt 400e, de más javítani való is akadt(benne hagyott fogcsonk az ínyben húzás után, stb, ez feláras volt)
Először is: sajnálom.
Másodszor: szerencsére a 21. században így is nagyon szép fogaid lesznek (csak műfogak, de az nem is fog látszani). És mindent csinálhatsz majd velük. :)
Láttam egy yt videót egy fiatal lányról (nőről), 22-24 év körüli volt, már férjnél volt. Még akkor ismerkedett meg a férjével egyébként, amikor már teljesen rosszak voltak a fogai. Neki is csak műfog sor jött szóba. Sajnálom, hogy nem mentettem el a videót. Irtó helyes volt, ahogy az egészről beszélt. :) Egyébként angol nőről van szó.
Nem vagyok láncdohányos, sőt...egyáltalán nem is dohányzom. Gondolom genetikailag ilyen rosszak a fogaim, anyunak is hamar elromlottak a fogai. Sokat szenvedtem már velük, egyik a másik után szuvasodott, de olyan is volt hogy letört belőle egy darab, és már romlott is el... rengeteg tömésem van, elől is, de korábban nem volt pénzem megfizetni egy normális dokit, körzetihez jártam.
Most végre sikerült összegyűjteni valamennyi pénzt, végre megcsináltathatom.🙂
Hogy mennyibe fog kerülni? Azt pontosan nem tudom. Körülbelül ilyen 500.000ft+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!