Napi egyszer,este mosok fogat. Ez így elég?
Figyelt kérdés
Tudom,napi többször kéne,de nincs időm,csak este.Azért ez nem annyira káros a fogaimnak,nem?2022. szept. 4. 19:57
1/6 anonim válasza:
Én inkább 2X szoktam. Reggel és este. Én is ezt ajánlanám neked. Reggel mikor felkelsz és este mikor lefekszel. Így még nehezebben romlik el a fogad
2/6 anonim válasza:
Ha extra jól csinálod, fogselymezel, fogköztisztítózol, nem hagysz ki egy apró pontot se a fogkefével és rendszeresen jársz a fogorvosnál, akkor nem nagy gond. Azzal viszont számolj, hogy több fogköved lesz és esetleg mások megjegyik a szájszagodat.
3/6 anonim válasza:
én fogpiszkálóval turkálok a fogaim közt, majd fogat mosok, fekvés. Ha szex is van, akkor az után is diszkréten.
Reggel a kollégák miatt(is) ezért jobb(drágább)fogkrémet használok
4/6 anonim válasza:
Nem elég, azt meg nem hiszem el, hogy nincs reggel 2 perced erre. Értem, hogy MI6 ügynöknek képzeled magad, de megnyugtatlak, ugyanolyan kutyaközönséges melód és életed van, mint itt bárkinek. Te nem akarsz reggel fogat mosni, és most várod a visszaigazolást. Csakhogy a diagnózis majd nem fog ám átváltozni, ha benyőgöd a fogorvosnak, hogy “de nincs időm megmosni” ellenben egy valamire való orvos 2x is meggondolja, hogy olyanra pazarolja az idejét, akit egy cseppet sem érdekel a saját egészségi állapota.
5/6 anonim válasza:
Minimum! a napi kettő fogmosás. Ajánlott lenne minden étkezés után 20-30 perccel. + fogselyem és fogköztisztító kefe. Hidd el, a fogorvos több időt és pénzt fog felemészteni.
6/6 anonim válasza:
Napi 2 kellene, szerintem ha reggel 2 percet raszansz nem sokat fogsz kesni, este meg alaposabban megmosod, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!