Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi értelme az implantátumnak,...

Mi értelme az implantátumnak, ha a többi fog idővel úgyis ugyanúgy tönkremegy? akkor örökös implantra van ítélve az ember, ahányszor fogat veszít?

Figyelt kérdés

40-50 éves korra már sok fogat elveszít az ember, nem?

és foganként elég komoly pénzekről beszélünk

2022. aug. 15. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem szoktak foganként implantot tenni, hanem néhány implantra komplett fogsort szerelnek inkább. Itt nézd meg a képet:

[link]

2022. aug. 15. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:

de nekem most 2 hiányzik egymás mellett, de később ahogy öregszem, sokkal több fog nyilván

most 29 vagyok

2022. aug. 15. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az implant jó arra,hogy megtars az ottani csontod.Később is jó lehet a csavar,ha tobb fogad hianyzik.Meg amúgy is abba az irányba megy a tudomány,hogy a közeljövőben lehet fogat visszanöveszteni őssejtekkel.Elég nagy rá az igény,és rengeteg pénz van benne
2022. aug. 17. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Ha rendesen ápolod a fogaidat, akkor életed végéig megtarthatod őket. Nagyapámnak is megvolt az összes foga, majdnem százévesen halt meg. Én majdnem 50 vagyok, és egy fogamat sem vesztettem el betegség miatt, csak sajnos fogszabályozás miatt húztak ki négyet (ma már abba sem mennék bele).

Menj el fogorvoshoz, és kérd meg, tanítson meg a szabályos fogápolásra.

2022. szept. 4. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!