Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan van pótolva a foghiányod?

Hogyan van pótolva a foghiányod?

Figyelt kérdés
Nekem korona is van, meg ilyen kivehetős is. Idegesít. De a beültetés egy vagyon...
2010. szept. 24. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem koronával.
2010. szept. 24. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Aztán mire tették azokat a koronákat, ha egyszer hiányzott ott a fog?
2010. szept. 24. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Úgy, hogy a mellette kettőt lecsiszolták raktak oda egy hidat és arra egy koronát.

Nekem sehogy, koronán gondolkodom, de félek, h a másik kettő elromlik az implantátum meg valóban egy vagyon:S

2010. szept. 24. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:

A hídra nem raknak semmit, a híd az híd.

Amire te gondolsz azt hídtag fognak hívják.

2010. szept. 24. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ahogy a 23:22-es is mondta, a mellette levő van lecsíszolva, és arra van erősítve egy "dupla korona", ami két fogat tartalmaz, az egyik fele a lecsíszolt fogra van erősítve, a másik meg a hiányzó fog helyén a fogínyre támaszkodik.

A pontos nevét nem tudom, a fogorvos és a technikus egymás között extenzióként emlegették.

2010. okt. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!