Mit fog csinálni a fogorvos?
Figyelt kérdés
Van egy fogam amit kiidegelt és betömött de kitört a tömés és vele együtt a fogam 95 százaléka is...Fájdalom nincs gondlom mert kiidegelte de az ínyem iszonyatosan be van dagadva ott2010. szept. 24. 17:29
1/9 anonim válasza:
Koronát fog tenni rá ha lehet. Ha nem lehet, akkor ki kell húzni.
2/9 A kérdező kommentje:
de mitől dagadt így be?
2010. szept. 24. 17:35
3/9 A kérdező kommentje:
meg ezt szerintem nem tudná kihúzni annyira pici darab maradt meg:( attól félek hogy szájsebészetre kell mennem majd...:(
2010. szept. 24. 17:36
4/9 anonim válasza:
hát az is lehet, de azért inkább próbálják megmenteni a goat. Nekem volt olyan, hogy 1 fogammal 3 helyre mentem el és csak a harmadik mondta azt, hogy nem húzza, betömi. És több éve van úgy az a fogam, pedig az is olyan volt, hogy aluk több volt, mint maga a fog :)
5/9 anonim válasza:
nem goat, hanem fogat, bocs fáradt vagyok nem figyelem mit írok
6/9 anonim válasza:
Az íny azért dagadt be, mert begyulladt az irritációtól.
Nekem is volt egy teljesen letöredezett fogam, aminek alig volt már saját anyaga. Egy műcsonkot tettek bele, amire ráépítette a fogat és erre ment rá a korona.
7/9 A kérdező kommentje:
aha és én amúgy 17 éves vagyok...szóval iskolai fogászhoz járok az gondolom ezt nem fogja csak simán kihuzza... és akkor a duzzanat mitől múlna el?
2010. szept. 24. 18:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem inkább menj el el magánrendelésre, kár lenne kihúzni ha nem muszáj! A duzzanat el fog múlni, semmi sem tart örökké...
9/9 anonim válasza:
Nekem az iskolai fogorvos csinálta ugyanazt, amit ár az egyik válaszoló írt (műgyökeret tett bele és arra ment a korona).
Odamentem, hogy milyen lehetőségek vannak, ő elmondta, én választottam, ő megcsinálta, majd fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!