Ezekkel szájsebészhez lehet fordulni?
Az egyik alsó 7-est ki kellene húzni (az egyik fogorvos szerint, mert nagyon fel van ritkulva alatta és picit mozgatni is tudja és amúgyis szr állapotban van), mellette a 6-ost pedig rendesen gyökérkezelni.
A körzeti orvosom passzolta mindkettőt, az egyik magánorvos csak 1 csatornát (vagy hogy hívják) tudott megcsinálni, a húzásos problémával nem is foglalkozott, a másik magán pedig nagyon húzta a száját, mondta, hogy hát ő majd megpróbálja a gyökérkezelést, meg majd valamikor a húzást is, de nem lesz egyszerű (kb 2 hónapja voltam nála, terve szerint ezeket csak jövőre csinálná meg, nekem meg a 7-esnél most lett egy nagy pukli, a 6-oson meg azóta csak nagyobb a lyuk, mint amikor nézte)
Bp. 1 óra.
A szájsebész akinél sajnos többször voltam már Dunakeszin van, most is őt keresném fel ha fogadna ezzel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!