Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Váltsam le az ilyen fogorvost?

Váltsam le az ilyen fogorvost?

Figyelt kérdés

Minden kérdésemre az a válasza, hogy "nem tudja". Nem magyarázott el semmit, nem láttam a röntgent, és azt sem említette meg, hogy nő a bölcsességfogam...

Nyilván minden eset individuális, de fogorvosként jobban tisztában van az esélyekkel, a valószínűséggel, mint a páciens. Ja és magánorvosról van szó.

2022. aug. 20. 23:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
#10 "mert arra csak egy fogorvos tudna válaszolni" Nagyszerű, akkor már tudod hogy mit kell tenned 😁 Már csak az a kérdés, hogy miért itt vered a billentyűzetet, ahelyett hogy cselekednél? 🤔 (Jah, mert továbbra is csak hibáztatni akarsz valakit 🤭)
2022. aug. 21. 12:48
 12/15 A kérdező kommentje:
11: már elmondtad egyszer a véleményed, miért írod le többször? Ha frusztrált vagy, akkor érdemesebb máshol levezetned, ezen a ponton túl semmi értelme a hozzászólásaidnak.
2022. aug. 21. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél normális kezelést kapni az Intellident Fogorvosi rendelőt tudom Neked ajánlani. Nagyon körültekintőek és jók az orvosok. Nekem is csináltak röntgent, CT-t mielőtt bármit is csináltak volt és minden kérdésemre válaszoltak, kedvesen voltak a műtét közben is. Nem éreztem semmit, amikor húzták a bölcsességfogam.
2022. aug. 22. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Azt egyik fogorvos sem tudja megmondani Neked, hogy ha kihúzták a fogadat, fel fog-e dagadni az arcod. Annyi biztos, hogy utána 2-3 nap pihenőt be kell iktatni, jegelni, antibiotikumot, probiotikumot szedni. Azért általában, ha az alsót húzzák, akkor számíthatsz pocok fejre. Nekem is egy hétig hörcsög kinézetem volt.
2022. aug. 22. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Külföldön éltem eddig, sajnos ideköltöztem..Ott volt egy fantasztikus orvosom. Mindig mindent elmondott, amit éppen csinált, most ez következik, most az. Úgy húzta ki a bölcsességfogamat, hogy nem vette észre. Mondta, hogy kész is vagyunk, én meg elsápadtam, hogy mi, akkor most megyünk a szájsebészetre??? Erre röhögött, hogy nem, itt a fogam a kezében.

Az ittenihez nem merek visszamenni. Általában elfelejti, hogy mit is vettünk tervbe, összekeverte a fogaimat, az asszisztense szólt, hogy rossz fogat akar kezelni, nem azt kellene. Amit betömött, ráharapáskor azóta is fáj (2 éve). Szóval egyúttal fogorvost keresek!

2022. szept. 5. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!