Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyiért csinálhatják a...

Mennyiért csinálhatják a fogfehérítést? Az igaz, hogy csak a tökéletes fogakat fehérítik? Ha valakinek van lyukas akkor már nem is fehérítik?

Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Arrol hogy lyukast(de betömött)nem fehéritenek lehetséges,bàr ezt egy orvossal kéne megbeszélned.

Külföldön(német o.)

Egyetlen egy darab fogat 200-250 euroért fehéritenek,de ez a legprofibb,legmodernebb fog fehérités,amit hires emberek is hasznàlnak.,de egyre nagybb elöszeretettel jön divatba a htköznapi embereknél is,ugy,mint annak idején a mellplasztika.

Szoval foganként 200-250 euro!

2008. dec. 21. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Én 60 ezer Ft-ért csináltattam meg a Zoom2 nevű fogfehérítést. Van tömött fogam, és akkor még volt szuvas is. A tömést nem fehéríti ki, azt ki kell cserélni a fehérítés után 2 héttel, mikor beállt a fogak színe. Nekem visszasárgult majdnem teljesen egy hét alatt, de egy ismerősöm ajánlására vettem egy 10db-os sines megoldású fehérítőt, na az bevált. Picit sárgult a fogam, de még mindig fehérnek mondható, és 3-at megtartottam a sinekből, tehát bármikor lehet fehéríteni.

Érdemes jól átgondolni,mert igen roncsolja a fogakat a fehérítés, és sokáig nagyon érzékenyek a fogak.

2008. dec. 21. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Az Amerikai sztárok is ezt a fogfehérítés technológiát használják : [link]

Ár : 79900.- (teljes fogsor)

Viszont érdemes körülnézni a neten mert van ahol 50ért megcsinálják. (a Rossmannban lehet venni 2ezerért fogfehérítő készüléket, az is ilyesmi elven működik a hatásfoka nyilván kisebb)

2008. dec. 21. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Második vagyok. A Zoom2-től nem lett hófehér!! A sztároknak kis lapocskákat tesznek a fogaikra, ha azok szabályosak, vagy cserélik inplantátumra a teljes alsó és felső fogsort, mert nincs tökéletes fehérítés.
2008. dec. 21. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem kell lepontozni,mert kiirtam hogy egy darab fog 200-250 euro Német orszàgban.

A kérdezö nem irta ki,milyen tipusu foghfehéritésre gondolt a 100 közül.

Én csak egy verziot irtam le,ami bizony igaz,én magam akartam,de sajnos tul dràga volt.

aTTOL MÉG NEM JELENTI AZT HOGY HAMIS INFORMÀCIOT IRTAM,SÖT.

2008. dec. 21. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az információkat,hasznosak voltak számomra.Ja és én senkit nem pontoztam le.Valószínű hogy nem én voltam.
2008. dec. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!