Mennyibe kerül a TB által támogatott (azaz körzeti fogorvos közbenjárásával készített) fogimplantálás, illetve a korona?
Sziasztok!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben kifejezetten! TB általi fogpótlással vagy koronával kapcsolatban van ártapasztalatotok az írjatok meg!
Köszönöm!
Drága lelkem!
Most nagyon belenyúltál, egy fogorvossal és amúgy anyával álltál le vitatkozni. Legközelebb a saját szakmádban okoskodj, ha van ilyen, mert akkor nem feltétlenül égsz ekkorát. És itt az égés annak a lekezelő dumának szólt elsősorban, amire nem csak azért nincs semmi okod, mert nyilvánvalóan nincs közöd a fogászathoz (mégis idejössz okoskodni), hanem azért, mert minden információ ezzel kapcsolatban elérhető az interneten, csak a megfelelő oldalakat kell megkeresi, majd azokat értelmezni. Ez neked szemlátomást nem sikerült.
Mivel szakmai vitába nem bocsátkozom laikussal. Egyrészről. Másrészről én tettem egy kijelentést, ő közölte, hogy de nem úgy van, kettőnk közül neki kellene engem megcáfolni. Csak mivel azt sem érti miről beszél, ezért ez nem megy. Hogy jön ide a flector por? Arról volt szó, hogy terhesség alatt jár kedvezményes fogpótlás. Fogpótlások döntő többségénél semmi olyan gyógyszeres terápiára nincsen szükség, ami valóban nem ajánlott vagy esetleg tiltott terhesség alatt. Egy csiszolás ugyanazokat az előkészületeket igényli, mint egy tömés, kivehető pótlásnál meg még annyira sincs szükség.
Teszem hozzá, az nem semmi, hogy én felhívom a figyelmet arra, hogy mi minden jár kedvezményesen, és még lassan én vagyok elküldve melegebb éghajlatra, mert mit is képzelek magamról. A társaságból ez nem nekem fontos információ, mivel a kedvezmény továbbra is azt jelenti, hogy orvosi díjat nem kell fizetni, csak technikait. Tehát anyagilag nekem ez kifejezetten nem éri meg, én pont az ilyen hülyékkel járok jól, mint a kötözködő válaszadó, aki a fals információi miatt nem jön el akkor, amikor még lehetne. Én cáfoljam meg? Mégis kinek fontos? Nem nekem, hiszen az ő szája és az ő pénze. És még mindig minden elérhető az interneten, csak nem a gyakorin kéne pörögni, meg Körmös Jutka magánvéleményét készpénznek venni, hanem rámenni a NEAK oldalára és értelmezni a leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!