A SOTE Fogászati és Szájsebészeti Intézetben más városból érkezőket is ellátnak? Bejelentkezés szükséges? (Mária utca)
Sziasztok!
Ha van tapasztalatok a hellyel kapcsolatban kérlek írjatok meg, hogy milyen az ellátás minősége illetve, hogy sokat kell-e várni az időpontra. Esetleg lehet-e ugyanahhoz a doktorhoz járni vagy “lutri”, hogy az ember mikor kihez hova került?
Kedves Válaszolók! :)
Mindhármótoknak nagyon köszönöm a választ!
Természetesen fel fogom hívni őket csak még nem nagyon bizonytalan vagyok. A saját körzeti fogorvosom nem vállalta a kezeléseket mondván, hogy sok probléma van a fogaimmal (ami igaz is). Implantáció, korona, híd, gyökérkezelésre is mind szükségem lesz számomra.
És elnézést: valóban a Szentkirályi utcai klinikára gondoltam. Sajnos tényleg nem budapesti vagyok így még igencsak meg kell tanulnom, hogy mi hol található.
De tényleg nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :)
Akkor mindennek az az alapja, hogy a Szentkirályi utcában lévő intézménybe kell mennem és ha vállalják a kezelést akkor minden más információt ott kapok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!