Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogkrém okozhat ilyen panaszt?

A fogkrém okozhat ilyen panaszt?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam az oral-b pro repair fogkrémet de minden használat után kb fél órával ilyen fehér takonyhoz hasonlító sűrű nyálka jelenik meg az ínyen alul felül.

Az ujjammal letudom törölni és után már semmi gond nincs, nem jön elő a következő mosásig. Még is mi lehet ez a fehér valami? Nincs tőle se duzzadás vagy piros foltok ami allergiára utalna.

Más fogkrémnél soha nem volt ilyen. Tapasztalt valaki ilyet?

2022. aug. 8. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem allergia vagy ilyesmi, csak túl sok dörzsanyagot használnak a fogkrémben és ettől hámlik a nyálkahártyád (nálam is ilyen hatása van). Sajnos amilyen jó az OralB az elektromos fogkefékben, olyan rossz a fogkrémekben - bár sokaktól meg pont azt hallom hogy nagyon bejött nekik. Amúgy dentál higiénikus vagyok.
2022. aug. 9. 09:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a választ. Akkor inkább hanyagolom ezt a márkát, főleg azért mert ha megyek valahova, és megmosom előtte a fogam akkor utána elég zavaró az a fehér valami.

Valóban jó fogkeféket gyártanak mert én is orlab-t használok és nagyon jól teszi a dolgát. Sokszor van ilyen hogy egy cég valamiben nagyon jó, másban meg nagyon nem.

2022. aug. 9. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam a sensodyne okozza ugyan ezt. Allergiás vagy egy bizonyos összetevőre.
2022. aug. 9. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!