A bolcsessegfogat ki kell huzni? Allitoloag szajrakot is okozhat, nekem felul mind a ket oldalon ki van bujva es nagyon serti az arcom belso oldalat.
Nekem mind a négyet kihúzták. Nem hiszem hogy probléma lenne a kihúzása, főleg akkor ha rosszul nő és zavar.
Nekem olyan hülyén nőttek, hogy eltolták a jó fogaimat is. De még szerencsére idejében megszabadultam tőlük.
a felső nem is fáj annyira. mmint ha kihúzzák.
alsót tavaly húzattam. hát az utána lévő 1 hét az pokoli volt. sírva ettem-ittam.
most eljött az ideje, hogy a másik alsót is kihúzassam. nos, nem repesek tőle, de muszáj...
Szájrákot nem okoz! Ez hülyeség.A bölcsességfog is fog akár csak a többi.Többnyire azért húzzák ki,mert vagy eleve rossz állapotban jön elő,vagy zavarja a mellette lévő fogakat..Nekem mind a 4 kijött,és mind a 4 rossz állapotban,Így húzni kellett.(a rossz állapotra azt értem,hogy gyengék,és könnyen törik) A testvéremnek is kijött mind a 4,de neki egészséges,és nem zavaró,hogy ott van.Így ne is húzzák ki neki..
Ha téged zavar,és állandó irritálást okoz a szádban akkor ezért érdemes kihúzatni..
Nekem az alsó 2 bölcsesség fogamat kihúzták,mert lyukasak lettek..(pedig minden fogam egészséges)
A felső 2 bölcsesség fogam szintén rossz,de az egyiknél már csak a csonkja van,míg a másik is félig le van törve..Mivel nem fáj nem foglalkozom vele..
De szájrákot tényleg nem okoz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!