Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A bolcsessegfogat ki kell...

A bolcsessegfogat ki kell huzni? Allitoloag szajrakot is okozhat, nekem felul mind a ket oldalon ki van bujva es nagyon serti az arcom belso oldalat.

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 12:19
 1/6 anonim válasza:

Nekem mind a négyet kihúzták. Nem hiszem hogy probléma lenne a kihúzása, főleg akkor ha rosszul nő és zavar.

Nekem olyan hülyén nőttek, hogy eltolták a jó fogaimat is. De még szerencsére idejében megszabadultam tőlük.

2010. szept. 23. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

a felső nem is fáj annyira. mmint ha kihúzzák.

alsót tavaly húzattam. hát az utána lévő 1 hét az pokoli volt. sírva ettem-ittam.

most eljött az ideje, hogy a másik alsót is kihúzassam. nos, nem repesek tőle, de muszáj...

2010. szept. 23. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szájrákot nem okoz! Ez hülyeség.A bölcsességfog is fog akár csak a többi.Többnyire azért húzzák ki,mert vagy eleve rossz állapotban jön elő,vagy zavarja a mellette lévő fogakat..Nekem mind a 4 kijött,és mind a 4 rossz állapotban,Így húzni kellett.(a rossz állapotra azt értem,hogy gyengék,és könnyen törik) A testvéremnek is kijött mind a 4,de neki egészséges,és nem zavaró,hogy ott van.Így ne is húzzák ki neki..

Ha téged zavar,és állandó irritálást okoz a szádban akkor ezért érdemes kihúzatni..

2010. szept. 23. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az alsó 2 bölcsesség fogamat kihúzták,mert lyukasak lettek..(pedig minden fogam egészséges)

A felső 2 bölcsesség fogam szintén rossz,de az egyiknél már csak a csonkja van,míg a másik is félig le van törve..Mivel nem fáj nem foglalkozom vele..

De szájrákot tényleg nem okoz..

2010. szept. 23. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
sztem sem okoz szájrákot.nekem fent már kinött a 2 , mivel fogszabi miatt ki volt huzva 2 örlöfogam igy volt helye és észre se vettem h kinött csak mikor a nyelvemmel hozzáértem éreztem h vmi nem stimmel. tök egészséges semmi hibáje nincs és nem zavar a beszédben se evésnél se. alsók még nincsennek
2010. szept. 23. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat, az egyik bolcsessegfogamat ki is huzattam, egy oraja jottem haza a dokitol, orvendek hogy igy dontetottem....
2010. szept. 23. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!