Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális dolog?

Normális dolog?

Figyelt kérdés
5 napja kihuzták a bal alsó rágó fogam. Amit bele törtek és gyökerenként vettek ki. És a mellette lévő fog és a kihúzott fog között alul az inyen van egy kis hegyes fog/csont ami ki áll próbáltam utánna nézni hogy mitől van de nem találtam semmit. Veletek történt ilyen? Elmúlt magától vagy forduljak vele fogorvos hoz? Előre is köszi a válaszokat.

2022. aug. 7. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet véletlen maradt benne egy kis csonk, amit ki kell húzni, esetlegesen begyulladhat tőle, de ez csak tipp. Szerintem telefonálj vissza, hogy mit tegyél, szerintem visszahívnak kontrollra.
2022. aug. 7. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Nem magában a fog helyén van, hanem oldalt alul az inyen. Már szinte a másik fogam alatt lévő íny részén.
2022. aug. 7. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
És mozog is. De nem merem ki húzni. Valahol olvastam hogy 3-6 hét és ki nyomja az íny magától. De inkább itt kérdeztem meg hátha volt már valaki ebben a helyzetben, vagy hasonlóban
2022. aug. 7. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérdezd a fogorvosod, így látatlanban nem tudunk biztosat mondani.
2022. aug. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!