Normális dolog?
Figyelt kérdés
5 napja kihuzták a bal alsó rágó fogam. Amit bele törtek és gyökerenként vettek ki. És a mellette lévő fog és a kihúzott fog között alul az inyen van egy kis hegyes fog/csont ami ki áll próbáltam utánna nézni hogy mitől van de nem találtam semmit. Veletek történt ilyen? Elmúlt magától vagy forduljak vele fogorvos hoz? Előre is köszi a válaszokat.2022. aug. 7. 14:15
1/4 anonim válasza:
Lehet véletlen maradt benne egy kis csonk, amit ki kell húzni, esetlegesen begyulladhat tőle, de ez csak tipp. Szerintem telefonálj vissza, hogy mit tegyél, szerintem visszahívnak kontrollra.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Nem magában a fog helyén van, hanem oldalt alul az inyen. Már szinte a másik fogam alatt lévő íny részén.
2022. aug. 7. 15:29
3/4 A kérdező kommentje:
És mozog is. De nem merem ki húzni. Valahol olvastam hogy 3-6 hét és ki nyomja az íny magától. De inkább itt kérdeztem meg hátha volt már valaki ebben a helyzetben, vagy hasonlóban
2022. aug. 7. 15:35
4/4 anonim válasza:
Mindenképp kérdezd a fogorvosod, így látatlanban nem tudunk biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!