Egy barátnőmnek kijött a teljes felső fogsora, ami már amúgy is protézis volt. (?)
Figyelt kérdés
Nagyon nincs pénze. :( Az oké, hogy ellátják a ter. illetékes fogászaton ill. szájsebészeten, de nincs valami lehetőség, hogy kedvező áron kapjon vki új protézist?2022. júl. 21. 17:45
1/15 anonim válasza:
Ezt fogalmazd át, ha nem jól értem..
Ha eddig is protézis volt, akkor tegye vissza a szájába. Nyilván TB alapon kedvezményes az új is.
2/15 Ypszilon1980 válasza:
Ezt nem értem, mit jelent az, hogy kijött?
3/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat.
Szóval valami 30 éve van (volt) meg a felső protézise. (Alul meg nincs is neki...) És egyszerűen lejött. Mutatta is. Pici fogcsonkok vannak itt-ott. :(
2022. júl. 21. 19:34
4/15 Ypszilon1980 válasza:
Akkor el kell menni fogorvoshoz, hátha vissza lehet ragasztani.
5/15 A kérdező kommentje:
4
Á, borzasztó csúnya volt ám már a protézise. Teljesen elszürkült, elsárgult. :((
Alul meg nem is volt meg nincs is neki. Ott is kicsi csonkok vannak...
2022. júl. 21. 20:17
6/15 Ypszilon1980 válasza:
Akkor új kell, ha lehet, de azt is csak ott tudja megkérdezni, plusz az árát is.
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, értelek, de tudod, van olyan, hogy szemüveget nagyon kedvezményes áron lehet venni.
Protézisben nincs ilyen? Hát ez k.rva gáz, hogy nincs se alul, se felül foga...
2022. júl. 21. 20:24
8/15 anonim válasza:
De van, 62 éves kor fölött támogatja a tb. Akkor csak a fogtechnikust kell kifizetni.
9/15 A kérdező kommentje:
8
Köszönöm.
Hát addig még van 4 éve.
Na jó, nem tudom, mi lesz. Ez van.
2022. júl. 21. 20:39
10/15 Ypszilon1980 válasza:
Az elsőre szokott lenni, vagy nyugdíjasoknak van valamennyi azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!