Akinek egy egész új fogsorra van szüksége miért nem rakat külön fogakat a kivehető protézis helyett?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 18:12
1/8 anonim válasza:
Mert sokkal drágább egyrészt, illetve nem rakhatnak minden fog helyére implantot, korona+implant vegyesen még megoldható lenne, bár ott is költséghatékonyabb a híd...
2/8 anonim válasza:
Ha pedig lenne pénz, akkor a hiányzó csontállomány jelenthet akadályt. Néhány implantátum és azokon körhíd nem ilyan ritka megoldás szerintem (nyilván annak, aki ki tudja fizetni).
3/8 anonim válasza:
Kivehető fogsor tb-alapon olyan 30ezer forint. Egy 4 vagy 6 implantátumon elhorgonyzott körhíd is már milliós összeg, nem hogy minden fog külön pótolva.
4/8 A kérdező kommentje:
Én arra értettem akinek telik rá. Akkor ezek szerint nem csak kivehető fogsorral oldható meg egy egész fogsor pótlás, jó tudni m
2022. febr. 1. 19:02
5/8 A kérdező kommentje:
m helyett *.
2022. febr. 1. 19:03
6/8 anonim válasza:
A fogsor kb ingyen van, a beültetés egész szájra meg sokmillió Ft
7/8 anonim válasza:
Az áron kívül a másik, hogy az implantátumkorona csak a fogat pótolja. Ha sorvadt a csont, akkor csak koronával lesznek jó hosszú lófogak, a beesett ajkaknak és az arcnak pedig nulla alátámasztása. Kivehető fogpótlásnak viszont van műínye, ott nincs ilyen probléma.
8/8 anonim válasza:
Van, akinek közben derül ki, hogy a szervezete nem bírja elviselni (az Implantat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!