Mivel kezelitek az aftát?
Figyelt kérdés
házipálinkát tettem rá az egy fél órára elzsibbasztja de hatni hosszútávon nem akar pedig nekem szokott minden ilyesmire.
most vettem corsodilt és öblögettem vele ahogy előirták de egyelőre az se hat.
2010. szept. 21. 17:17
3/5 A kérdező kommentje:
gingisol semmit nem ér rá már nagyon sokszor próbáltam
2010. szept. 21. 20:06
4/5 anonim válasza:
a gingisol hihetetlenül jó, nekem fele annyi idő alatt gyógyul a szájfekélyem : ) ha ez nem lenne szenvednék vele másfél hétig, így néhány nap alatt napi többszöri ecsetelgetéssel gyorsan gyógyul. mivel érzéstelenít így az evés sem okoz problémát, nagy segítség ez, hiszen borzalmasan fájdalmas tud lenni egy afta...
5/5 A kérdező kommentje:
akkor ugy néz ki mindenkinek más jó rá. nekem a gingisol nem volt jó. a corsodil bevállt. na meg a jó öreg házipálinka...
2010. szept. 26. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!