Szájban lévő aftát Vagothyl oldattal napi hányszor kell ecsetelni?
Nincs rá írva???
Én aftára Corsodylt használtam világ életemben és ha ecsetelem, akkor 2 nap alatt el kell, hogy múljon.Le fog válni a felső fehér rész és utána már csak a seb marad.
Ha nem múlik el, lehet, hogy szájsebészet kellene, mert lehet, hogy nem is afta.
Én 35 éve küzdök az aftával, lassan könyvet is írhatnék róla, talán meg is teszem.
Kipróbáltam már mindent a kezelésre, hisz volt rá bőven időm tesztelgetni mikor havonta 1x kijött.
Az a Vagothyl nagyon ütős szer! mondhatnám amikor ecsetelek vele az egy kisebb agyvérzésnek felel meg, de cserébe 1 napig búcsút mondhatok a fájdalomnak, tudok beszélni enni és nyáladzani :)
Használata naponta 1x reggel! fülpiszka át itatva, nem csöpögve ecsetelni 3 másodpercig!
Ekkor kifehéredik a közepe, és mire visszatér az eszméleted már kész is van, kimarat a belsejét.
A gyógyulás folyamatát, ha már második naptól alkalmazod, akkor 2 hétről kb 1 hétre is csökkenti.
Nagy hangsúlyt kell helyezni a megelőzésére, ehhez az immunrendszer kell vitaminokkal felturbózni.
Nekem volt olyan is, hogy 1 évig tünetmentes voltam.
Ha ezt elhanyagoltam, akkor ismét kijött, mint most is.
Fiataloknak kezelésre ajánlom a citrompótlót már a kezdetektől napi 2x, lehet hogy fájni fog, de ez cirógatás lesz a későbbi fájdalmakhoz, lásd Vagothyl.
A betegség örökletes, apa -> gyerekek -> unokák. Ez bizonyított a családunkban.
És még ami fontos, ha seb keletkezik a szádban, akár megharapod, megszúrod, vagy fogorvosnál sérül meg, akkor szint biztos (kb. 88% esély), hogy a helyén kijön az afta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!