6 alkalommal kezeltek eddig , még mindig fáj a fogam gyökérkezelés után?
Volt már egy másik fogam, azt 3x kezelték és kész is volt, ezt már hatodjára gyökérkezelték és még mindig nem változott a helyzet
Kerestem a neten választ a kérdésemre de nem találtam ilyesmi lehetőséget
Mi miatt lehet? Hétfőn megyek a hetedik kezelésre, akkor megkérdezem a dokit is hogy most mi van de addig is valami magyarázatot szeretnék
Akinek volt ilyen annak végül mi lett a fogával? Ugye nem kell kihúzni a végén, ha már ennyit szenvedek vele azért hogy megtartsam
Van olyan hogy egy bizonyos fogon nem 'hat' a kezelés? Létezik ilyen?
Utoljára 2 éve, ott nem látszott semmi azóta nem voltam de nem is kértek újat, megfelelt a 2 éves is
Szerinted mi lehet a baj?
Nem csinaltak rongtent? Es igy kezelnek? Mi az, hogy a 2 evest elfogadjak? Kit erdekel mi volt 2 eve? Ez most van.
Azonnal keresnek egy masik orvost.
Az sajnos nem opció jelenleg hogy váltsak
De most komolyan, ez miért lehet? Én már a tippeknek is örülnék ha lenne
Max 3-6 honapig szoktak.
De ha azt mondtak h elfogadnak, akkor qrva szar orvoshoz mentel
Jól van , ezt megértettem , és amint tehetem váltok, de egyelőre ez nem opció
Köszönöm a segítséget, de továbbra is a fő kérdés az, hogy mi baja lehet? Azon kívűl hogy szar a doki :(
Tegnap elkezdtem szedni antibiotikumat mert ha lehajolok az egész arcom lüktet kb úgy mint mikor arcüreggyulladásod van csak ez a fogam meg inyem környékén
Hát a kezelések abból állnak, hogy azokkal a tűkkel kezeli utánna meg fecskendővel kimossa
Most legutóbb kaptam egy zsályás vattát a lyukba mert valami fura cuccot mosott ki pedig tisztítom rendesen minden étkezés után
De ma reggel is kegyetlen ahogy fáj, már inkább azt mondom húzza ki és legyen letudva mert ezt már eléggé unom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!