Budapesten vagy ahoz közeli helyen tudtok ajánlani olyan fogorvost aki egyes egyedül dolgozik és jól??? Vagyis nincs mellette aszisztens.
Velem volt olyan egyszer, hogy csak ketten voltunk. Egy negyed órás apróság miatt mentem, de mivel én is ráértem, és utánam se jött senki, csinált mást is, így végül egy órát maradtam. Egy párszor körbeszaladta a széket, már rendesen sajnáltam. :) Megjegyzem, semmi komolyabb beavatkozás nem történt. Kizártnak tartom, hogy pl. egy több órás gyökérkezelést egyedül vállaljon be az orvos. Technikailag képes lenne rá, de feleslegesen terhelné magát, aminek én, a beteg sem örülnék.
Szóval nem hiszem, hogy van olyan fogorvos, aki arra rendezkedett be, hogy egyedül dolgozik. Elképzelhető, de hülyeség lenne a részéről.
Nem, szándékosan nem hívta. Több helyen is dolgozott, és akkor ebbe a rendelőbe csak azért jött, hogy én mehessek. És tényleg negyed órára terveztük, csak több lett. De mondom, semmi fúrás-vésés nem volt, de még így is szaladgálhatott. Ezért tartom kizártnak, hogy egy fogorvos erre rendezkedjen be.
A kérdező meg talált egy jó indokot a további halogatásra.
Dunakeszi és Gyál között a legrövidebb út 45 km. Ezen belül képes lennél utazgatni, de a Móricz Zsigmond körtéi volt dokid már messze van? Furcsa.
Ha minden szempontból megfelel a kívánalmaidnak, akkor minek hagyod ott? - pláne, hogy nem nagyon fogsz találni egyedül dolgozó dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!