Átvert a fogorvos kihez fordulhatnék? Történt valakivel már hasonló?
Figyelt kérdés
Fog implantátumot csinált nekem egy fogorvos. Egy ismerős ajánlotta és a Semmelweis egyetemen végzett ezért mertem benne megbízni. Műtét után a végleges korona nem sikerült jól sőt nagyon csúnya volt nem passzolt a többi fogamhoz. Ezért elmentem egy másik fogászatra ahol azt mondták hogy régi ez az implantátum meg nem megfelelő és ezt mindenképp ki kell cserélni és egy újat bele tenni.. Mit lehet ilyenkor tenni? Szakvéleményt kérek és vissza követelem a pénzt + kártérítés de ha nem hajlandó vissza adni? Valakivel történt hasonló eset?2022. jún. 7. 23:33
11/11 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni, hogy te pontosan mire alapozod azt, hogy ez egy régi, elavult implantátum, amit már nem szabad használni? Adta ezt írásba bárki is? Mert ha nem, akkor ezek csak szavak, amiket mondhat bárki. Kérj hivatalos szakvéleményt, utána gondolkodj feljelentésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!