Csak szerintem agyrém, hogy körzeti fogorvos engem mint tb-t fizető pácienst nem röntgenez meg, csak 5000 ft ellenében?
Maszekban is nyomja, de ő a körzeti fogorvos, akinek kötelessége ellátni "ingyér" (vagyis dehogy ingyen, a tb állja). Van neki röntgenje, de az 5 rugó. Jó hogy azért nem követelt pénzt, mert beleültem az Ő székébe... Röhej.
Most két hétig fájós foggal leszek, mert akkorra kaptam időpontot a szájsebészeten.
Engem a tb-s szájsebész nem akart ellátni. Fájó bölcsességfog eltávolítás. Pedig beutalóval mentem.. indok: nincs időpontom.
Mondja, akkor is időpontra kell jönni. Azóta nem járok tb-s fogorvoshoz.
Nem, az nem tartozik a kezelések közé. Ha röntgenre van szükség azért máshova küldenek.
Neki nyilván van egy gépe, amit a magánrendelésére szerzett be, azt nem fogja TB támogatott rendeléshez használni. És ez teljesen jogos, mivel nem fizetik ki neki a felvétel készítés költségeit.
Ő csak felajánlott neked egy lehetőséget, hogy ne kelljen 2 hetet várnod.
Neki az a dolga, hogy az alapellátást biztosítsa az állandó lakcím szerint körzetéhez tartozó embereknek. Az alapellátásba feltételei közé nem tartozik a panorámaröntgen.
Hogy a magánrendelésére miket vásárol össze, az egy külön dolog. De az nem jár senkinek se "ingyér", az fizetős.
#5 Kell ingyen elérhető röntgennek lennie. A te esetedben ez a szájsebészeten van.
(Azért egy több tízmillió forintos készülőkről beszélünk!)
Egyébként ha annyira fáj, hogy nem bírod, akkor odatelefonálhatsz, nem fogják leharapni a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!