Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Curaprox fogkefék tényleg...

Curaprox fogkefék tényleg annyira jók?

Figyelt kérdés
2ezer ft/db-tól kezdődnek, elmex is van 1300ért, ultra soft, hasonló kialakítással.

2022. máj. 15. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szájvizet sokáig nem találtam, próbáltam mindent, Listerin minden változatát beleértve (egy halványzöld van, ami nem mar), a fogorvos által ajánlott szájvíz (Oral-B - nem rossz, de nem is igazán jó, ha valami nem oké, akkor nem segíti a javulást), DM és Müller komplett választék. Két fajta van, amit szívesen és bármikor használok: a Lacalut szájvize és van egy teafaolajas, amit kizárólag a Müllerben lehet kapni, Alkmene a márkája.
2022. máj. 15. 14:24
 12/16 A kérdező kommentje:

dm-es van most, zöld, de az olyan hülye mellékízet hagy maga után, marja a szájpadlásomat órákig.

Listerine cool mint vagy total care zero bevált.

2022. máj. 15. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, én is nagyon dühös szoktam lenni, amikor egy jól bevált terméket "frissítenek", és valamelyik számomra fontos tulajdonságát elrontják.

Régebben pl. egyszerűen lehetett normálisan mentolos fogkrémet találni, most a legtöbb, amit egy fogkrémtől elvárok annyi, hogy ne legyen rossz íze.

2022. máj. 15. 15:45
 14/16 A kérdező kommentje:
mindennel ezt csinálják sajnos, parfümök, dezodorok stb. :/
2022. máj. 15. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban jó a Curaprox fogkefe, én az ultra softot használom pár éve, nekem ez vált be az érzékeny ínyem miatt, fogorvosom is azt mondta, hogy ez a legjobb.
2022. máj. 16. 06:54
 16/16 A kérdező kommentje:
most nézem alzán 2500ért van már curaprox fogrkém. Az annyira nem brutális még.
2022. máj. 18. 13:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!