Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Curaprox fogkefék tényleg...

Curaprox fogkefék tényleg annyira jók?

Figyelt kérdés
2ezer ft/db-tól kezdődnek, elmex is van 1300ért, ultra soft, hasonló kialakítással.

2022. máj. 15. 12:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kipróbáltam, azóta semmi mást nem használok. Elképzelhetetlen a különbség, elektromos fogkefével sem lett soha olyan tiszta a fogam.
2022. máj. 15. 12:08
 2/16 A kérdező kommentje:
és melyiket használod a sok közül?
2022. máj. 15. 12:16
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Szájápolási termékekben is meg kell fizetni a jobb minőséget. Viszont pénzkidobás az ablakon drágább fogkefét venni, ha:

1) A technikád nem jó. (10 emberből 9-nek nem jó.) Ebben kérj segítséget a fogorvosodtól, de akár Youtube-on is van sok ilyen videó.

2) Csak fogkefét használsz, a fogközöket pedig nem tisztítód. (Fogselyemmel vagy fogköztisztító kefékkel lehet.)

2022. máj. 15. 12:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Az 5400-at. Egyszer próbáld ki. A fogkrémük is nagyon jó egyébként.
2022. máj. 15. 12:42
 5/16 A kérdező kommentje:

igazából én elektromosat használok, oral b precision clean, csak lesz majd fogszabim, és kell vennem manuálisat is, hogy hordozzam.

Fogselymet is használok + szájvíz

4: néztem, csábító a fogkrémük, de azér 4ezer ft :DD

én elmex-et használok.

2022. máj. 15. 12:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Az Elmex igen vacak a Lacalut-hoz képest pl, az nem is annyira húzós. A fogkrémet én sem veszem meg magamnak, eddig egyszer vettem, tényleg nagyon jó, de na, baromira drága. Marad a fogkefe. OralB elektromost váltottam erre.
2022. máj. 15. 12:59
 7/16 A kérdező kommentje:

mitől vacak az elmex? Mindenhol azt istenítik kb.

LAcalut az ínyproblémákra van első sorban, nem?

Nekem szuvasodásra hajlamosak a fogaim, azért használok rá elmexet.

2022. máj. 15. 13:03
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem tisztítja megfelelően a fogat. Egy időben nagyon sokféle fogkrémet kipróbáltam, mindig mást vettem és figyeltem, milyen - nekem a lista alsó harmadába került.
2022. máj. 15. 13:13
 9/16 A kérdező kommentje:

én is ezt szoktam amúgy, mindig másmilyet, nekem bevált, íze is semleges kb.

Ami régén nagyon jó volt, de változtattak rajta valamit, és irritálja a nyálkahártyámat az a sensodyne deep clean volt

2022. máj. 15. 13:20
 10/16 A kérdező kommentje:
szájvízből mi vált be neked?
2022. máj. 15. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!