Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezt hol tudom kivizsgáltatni?

Ezt hol tudom kivizsgáltatni?

Figyelt kérdés
Töredeznek a fogaim, pedig mosom és vitamint is szedek. Mitől lehet?
2022. máj. 14. 18:10
1 2
 11/12 Cubina ***** válasza:

Érdekes, hogy mindig van valaki, aki sose próbálta a terméket, sose hallott róla, de gyorsan keres egy légylábnyi negatívumot arról, amit nem ismer, de másnak bevált.

Egészen minimális mennyiségben tartalmaz mérget?

És a levegő, az ételek, gyógyszerek, italok, mérgező fluoriddal tömött víz, amik egészségtelenül nagy mennyiségben tartalmaznak mérget, az nem baj?

Szerinted miért van ennyi rákos, izületes, szívproblémás ember? A lassan ölő méregtől, amit belénk tömnek minden lehetséges módon!

Már a 90-es években is mérgeztek, csak nem ilyen mértékben, mégis onnantól ugrott meg hirtelen a rákos betegek száma is.

Édesanyám az Élelmiszerkutató Intézetben dolgozott, és már akkor azt mondta, hogy ha az emberek tudnák, hogy milyen mérgek vannak az ételekben, semmit nem ennének meg. Persze ez titok volt, csak a laborban dolgozók és családtagjaik, barátaik tudtak róla.

És kénytelenek voltak enni, hiába tudták, hogy mindent mérgeznek, mert aki nem gazdálkodó volt, annak csak a mérgezett étel volt elérhető. Jó, ha tudja mindenki, hogy minden meg van mérgezve, nem kicsit.

Azért elolvastam a cikket, amit belinkeltél, 10-es. Nem tudom, mennyire megy az angol, de a cikk lényegét ezek szerint nem igazán értetted. Csupa jót írnak hosszú sorokban, és egyetlen olyan bejegyzést találtam, ahol ezt írják:

Some of these substances are even toxic. Though any toxic substances are very highly diluted. They’re so diluted that when studied under microscopes, the levels are incredibly low or undetectable.

FORDÍTÁS:

Néhány ilyen összetevő akár mérgező is lehet. Habár mindennemű mérgező anyag rendkívüli arányban van felhigítva.

Olyannyira, hogy mikroszkóp alatt vizsgálva hihetetlenül alacsony, vagy észlelhetetlen a szintje.

Nem írnak sehol olyat, hogy mindegyik só mérget tartalmaz, végigolvastam.

Gondolom, magyar oldalon sem sikerült semmi rosszat találni róla, azért nincs link.

Persze, szedheti inkább a kérdező a nagyon mérgező gyógyszert. Ja, mégse, mert a töredező fogakra nem létezik gyógyszer. Csak a só, bár biztos nálam is csak véletlen egybeesés volt, hogy a szedése óta nem törik a fogam.

Egyébként pedig ez a só arra ösztönzi a szervezetet, hogy a problémás területre koncentráljon, tehát a szervezet gyógyítja magát a só hatására, hiszen nagyon minimális mennyiséget tartalmaz egyes összetevőkből, egyszerűen csak megmutatja a szervezetnek, hogy mit kell tennie.

Mindenki azt csinál, amit akar, akkor sem sértődöm meg, ha a kérdező nem próbálja ki a sókat, én csak leírtam a tapasztalatomat segítségképpen, mert tudom milyen szörnyű, amikor sorban töredeznek szét a fogak, és "el kell fogadnom".

2022. máj. 27. 03:51
 12/12 anonim ***** válasza:

11# Te mit őrjöngsz itt? Mi ez az indokolatlan hiszti és fröcsögés?

Vedd már a fáradságot és nézd meg újra a 10# hozzaszólást!

Nincs benne semmi támadó szándék.

Racionális, tényszerű.

Minek így kiborulni?

Egyébként normális ember tudja hogy tele vannak a feldolgozott ételek mérgekkel és nem eszik meg.

Én évtizedek óta azon vagyok "kiakadva" hogy emberek tömegei isszák vakon, ész nélkül az olyan italokat, hogy mondjuk "dinnyés", "körtés" stb. amikor NYILVÁNVALÓ hogy nincs egy miligram dinnye vagy körte benne (nincs a földön annyi és technológiailag is kivitelezhetetlen lenne) csak valami vegyianyag, VEGYSZER, ami imitálja a dinnye, körte stb. ízt.

És bakker megisszák, nyami, Hmmmm de finom ez a dinnyés üccsi!

2022. máj. 27. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!