Pár hét és felteszik a fogszabályzóm(önligírozós lesz). Nem volt még eddig semmilyen, éjszakai sem. El tudtuk engem látni jó tanácsokkal, trükkökkel akik már ebben tapasztaltak?
Figyelt kérdés
Én imádom a gumicukrot, de abból melyiket lehet enni? Valamint milyen fogkefét ajánlatos használni? Bele lehet harapni szendvicsbe vagy hamburgerbe/pizzába/csokiba meg ilyen dolgokba? A rágót le kell cserélni esetleg tiktakra? Meg úgy alapból mit kell még tudni róla? Orvossal még erről nem beszéltem, már csak akkor megyek ha fel is rakja.2022. ápr. 16. 20:53
1/5 anonim válasza:
Nekem olyan volt kb 20 évvel ezelőtt, igy arra emlékszek csak, hogy eleinte furcsa érzés volt. Évesnél nem okozott nehézséget, de alaposabban kell fogat mosni az tény.
2/5 anonim válasza:
(#1) Ja, és nekem előtte volt 2 vagy 3 évig éjszakai, de az alig segített, ez meg 1 év alatt helyre segített mimdent. Amikor szorítanak rajta majd, az pár napig kellemetlen lehet, de nem fájdalmas.
3/5 anonim válasza:
lesz még valami extra dolog hozzá? Harapásemelő stb?
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy nem
2022. ápr. 17. 23:53
5/5 anonim válasza:
Nagyjából 1 hónap alatt meg fogod szokni. Ívcserék után viszont 1-2-3 napig mindig kellemetlen lesz, addig nem fogsz tudni nagyon ragni, szóval készülj pépes kajákkal. Utána tudsz enni kb. bármit, csak úgy kell harapni/rágni, hogy a braketteket és az ívet ne terheld nagyon. Én rágózni is szoktam benne. Nekem 2 hónap múlva leveszik, amúgy sokkal kevesbé volt macerás az egeész, mint ahogy anno elképzeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!