Milyen színű legyen a fogszabályzóm?
Csak ennyi fért ki:DD
De az szerintem nem is előnyös:))
Narancs, sarga, halvany rozsaszin es bizonyos zold szineket nem ajanlom. A sargas-rozsaszines gumik mellett sargabbnak tunnek a fogaid es hulyen neznek ki (tapasztalat!) a zold bizonyos arnyalatai meg olyanok, mintha spenot lenne a fogaid kozott :D
En parszor probaltam kulonbozo kekeket, azok bejottek, de a vegen inkabb mar csak szurket kertem, mert az nem annyira feltuno, mint a szinesek. Sotetebb zoldes arnyalatok is jol neznek ki meg talan, emlekeim szerint.
A menta zöld jó? A feketére volt olyan, aki azt mondta rossz, de miért?
Köszi a válaszodat:))
Nekem szürke van és tökéletes
Fekektét sosem láttam még
A sárga és a piros olyan mintha véreznél, kicsit ijesztő
Zölddel úgy tűnik mintha füvet reggeliztél volna
A kék és a lila gyönyörűen mutat, van akinek a rózsaszín is tökéletes, de nem áll jól mindenkinek (pl azoknak akiknek kicsi fogaik vannak)
Annyit leírsz, hogy milyen színű a hajad, a szemed és a bőröd?
Mert beírhatok egy random színt de nem biztos hogy jól is fog állni.
Amúgy volt egy osztálytársnőm általánosban. Szőke haj, emlékeim szerint barna szem, fehér bőr (nem sápadt) és neki minden bracket más színű volt egyszer. Az például nagyon tetszett.
A kreol bőrhöz inkább a lila meg a kék megy szerintem, esetleg a szürke. Egy kreol bőrű gesztenyebarna hajú, barna szemű osztálytársnőmnek szürke volt és neki nagyon jól állt a fogszabályzó.
A fekete bőrhöz a sárga gumi a legjobb szerintem.
Barna a hajam 🟫 <-ilyen árnyalatú
a szemem zöldes barna, de ha távolabbról nézzük, akkor csak a barna látszódik neg benne (sötét barna)
A bőröm nem mondom azt, hogy normális, mert nem vagyok rasszista, egybeknt fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!