Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kb fél-1 éve időnként jelentke...

Kb fél-1 éve időnként jelentkezik fájdalom a jobb alsó 6osomban. A fogdoki szerint nincs semmi ?

Figyelt kérdés

A jobb alsó 6osom fáj, rágás után, ha eszek ( vagy miközben eszem ). Ha rágózom, akkor is belehasít a fájdalom.

Nincs rajta lyuk, az utóbbi 1 évben 3x voltam fogdokinál, kb 4 hónapos időközönként, a harmadik alkalommal hülyének nézett a fogdoki, mondja, nincs se lyuk, se semmi.

De én belül érzem a fájdalmat az egész fogamban :(

Ma este ránéztem tukorben, tényleg nincs a felületén lyuk, se semmi...

Ez a fogam kiskoromban (10 év ) lett először tömve, majd kb 20 évesen picit ki lett igazítva a tömés ( kiszedve majd újratömve ).

Miért fáj akkor a fogam mégis, ha a fogdoki nem lát semmit ?

28 lány

2022. márc. 22. 01:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, pl. a fognyak szabadon van, vagy az íny érzékenyebb azon a részen, nagyobb ott a terhelés rágásnál. Ilyesmire tudok gondolni, de nem vagyok orvos.
2022. márc. 22. 06:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam fogrontgenen, elvileg a tömésem mellett lyukad a fog picit, az okozza a fajdalmat. Újra kell tömni elvileg, es kiigazitani a tomest.
2022. ápr. 2. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!