Fogorvosnál van "panaszkönyv" a kifogásolt ellátás orvoslása céljából?
Figyelt kérdés
Például, ha az orvos minősíthetetlenül viselkedik a beteggel szemben?2010. szept. 13. 17:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben a betegjogi képviselő az illetékes.
2/5 anonim válasza:
Bárhol is teszel panaszt, sokra nem mész vele. Mi történt?
3/5 anonim válasza:
A kamaránál lehet bejelentést tenni, de semmi sem fog történni szinte. Mi történt? Engem is érdekelne a dolog.
4/5 anonim válasza:
Az orvos várótermében ki kell lenni függesztve a betegjogi képviselője neve, tel.száma. hozzá fordulhatsz.
5/5 anonim válasza:
A betegjogi képviselőt is a kerületi egészségügy fizeti,tehát semmit nem tesz!Sajnos velem történt meg.Nálunk árak nincsenek kifüggesztve,más beteget hiv be az én időpontomon,árat nem mond,mert privátként akar kezelni.Még azt sem közölte egyikük,mit szándékozik csinálni,mert közben mással beszélgetett,csak készült beadni az injekciót.Persze én rákérdeztem,ekkor az orvos megsértődött.(XI.kerület)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!