Veszélyes a fogimplantátum?
Kérdező, nekem is van. A legnagyobb probléma vele az ára, és a meglehetősen hosszú idő, mire teljesen elkészül, mert hónapokat kell várni, összesen kb. egy év, mire a húzástól a kész fogig eljutsz. De biztos vagyok benne, hogy ha olcsóbb lenne, tömegek választanák, mert tényleg alig különbözik az igazitól.
Szerintem a szájsebészem se a piacon vette a diplomáját. Hidd el, nagyon tudják, mit csinálnak.
Természetesen lehet horror történeteket olvasni, de a való életben ilyenekkel nem találkozol. Akinek van, az örül neki, és kész. A lényeg, hogy tartsd be az orvos utasításait. Ha azt mondja, hogy ne igyál, ne cigizz, mosd meg rendesen a varratot is, akkor fogadd meg ezeket, mert nem viccből mondja.
Nyilván van kockázata, mint minden beavatkozásnak, de van kockázata az utcán sétálásnak, a fürdőszoba használatnak, az olajban sütésnek, a sportolásnak és a tv előtt döglésnek is.
A legjobb, ha elmész a dokihoz, és rákérdezel mindenre. Fizetős betegként nyugodtan kérdezhetsz, nem fognak elküldeni a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!