Büdös a fogtömésem. Miért?
Figyelt kérdés
Elől van 1 fogam, amit sajnos be kellett tömni. Genetikából adódóan rosszak a fogaim. Azonban annyira büdös a tömés, hogy lehetetlen, és félek, hogy emiatt a szám is büdös lesz. Már egyszer visszamentem ezzel a töméssel a fogorvoshoz, mert mozgott, és kicserélte. Jó volt 1-2 hónapig, de hiába mosom napi 2x, szájvizezek, bebüdösödik. Nem tudom, hogy valamit elrontok, vagy fogorvost kéne váltanom? Mással is fordult már elő ilyen? A többi tömésemet is ezzel az orvossal végeztettem, azokkal nincs baj, csak azzal az egyel elől.2022. márc. 10. 23:29
1/3 anonim válasza:
Tömés után x hónappal nem kellene ilyen mellékhatásnak lennie
Valószínű, hogy nem jól tömte.
Menj el másik fogorvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!