Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 3 napja leestem a lepcsorol...

3 napja leestem a lepcsorol arcra, es a legelol a fenti egyik metszofogam felig letort. Ma voltam fogorvosnal tomte es ugy epitette fel, de ha osszeerintem a fogam vagy megnyomom meg mindig faj es erzekeny mint ahogy eddig?

Figyelt kérdés
Ez normalis, hogy meg mindig nem az igazi vagy lehetseges hogy kikell majd idegelni vegul?

2022. márc. 9. 14:28
 1/3 anonim válasza:
76%

Minden tömött fog érzékeny pár napig, hétig mert végül is az ideghez közel “dolgoztak” rajta, de idővel visszább húzódik az ideg, és akkor már nem lesz érzékeny.

F.

2022. márc. 9. 14:39
 2/3 petraa07 ***** válasza:
Mivel a fogat trauma érte igen teljesen normális h még fáj. Ha Éjjel arra kelsz fel h fáj akkor biztos hogy gyökérkezelni kell de lehet hogy megúszod. Légy türelmes, és figyeld hogy változik e a fájdalom foka és jellege. Ha múlik az nyilván jó jel. Próbáld meg tehetmentesíteni pár napig és nem piszkálni.
2022. márc. 11. 07:25
 3/3 anonim válasza:

Kédező!

Jól írta az első, és a m i .

2022. márc. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!