Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet ez a számban? Afta?

Mi lehet ez a számban? Afta?

Figyelt kérdés
A nyelvem, és az alsó fogsorom alatt jóval van egy fehér duzzanat, olyan, mint egy pattanás. Kicsit fáj. Már 2 hete így van, de nem múlt el. Nem daganat ugye?
2022. márc. 8. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább tályog szerintem.

Kérj időpontot fogorvoshoz.

2022. márc. 8. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát látatlanul nehéz megmondani. Hülyeséget nem akarok mondani. Hasonló nekem is volt már. Szájfertőtlenítőt használtam naponta többször, nem ettem fűszeresen, és elmúlt. De azért jobb ha látja orvos.
2022. márc. 8. 23:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig ügyelek a szájhigéniára, fogselymet is mindig használok, bár van egy kicsi fogkövem. Ahol van ez a valami, ott a fogam is ki lett gyökérkezelve, tehat meg lett csináltatva.
2022. márc. 9. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem begyulladt gyökérkezelt fogam, akkor volt mellette egy pukli, menj el fogorvoshoz.
2022. márc. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!