Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után te mennyi...

Gyökérkezelés után te mennyi idő után ettél vagy ittál bármi cukrosat vagy sóst? Nekem csütörtökön lett kész, viszont ma délután ittam kólát, emiatt nem lesz baja?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

🤣 Mit ettél csütörtök óta eddig, ha se cukrosat, se sósat? 🤣🤣

Még aznap ettem mindent. Miért ne ettem volna?!

2022. márc. 5. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezekkel nem a szádat öblögeted, és végleges tömés, akkor semmi baja nem lesz.
2022. márc. 5. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz.
2022. márc. 5. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak rágó volt tiltva

Azért nem ettem rizst se, de ennyj

2022. márc. 5. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A cukros ételeket hanyagoltam csütörtöktől szombatig. Amúgy igen, ez már végleges tömés. Egy régi gyökérkezelt fogat kellett revizionálni, mert a röntgen szerint nem lett anno 15 évvel ezelőtt teljesen kitisztítva az egyik gyökere. Ami igazán érdekes, és ezen a fogdoki is csodálkozott, hogy ennek ellenére ez a fog szerencsére sosem fájt.

Szóval három igen hosszú (kb. 45 perc minden alkalommal) kezelésen voltam, megröntgenezte végül, mutatta, hogy most már rendben van.

Két napig néha-néha belenyilaló fájdalmat éreztem, de hál'Istennek már ez is elmúlt. :)

2022. márc. 6. 06:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Jav.: Szóval a gyökércsatorna nem lett anno kitisztítva rendesen.
2022. márc. 6. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:
A 45 perces kezelés nem számít egyáltalán hosszúnak, a leírtak alapján pedig semmi sem indokolta az "önmegtartóztatásod"...
2022. márc. 6. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!