Tud még ezen segíteni a fogorvos? Nagyon el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Nagyon rossz fogakat örököltem - nem kifogás, tényleg. Hiába mosom őket úgy, ahogy a fogorvosoknál található kis szórólapokon van, ugyanúgy romlanak folyamatosan. Főleg azóta, hogy vakbélgyulladásom volt. A metszőfogaim tömve vannak, letörtek még régen, az egyiket egyszer betömték, és úgy is maradt, azzal nincs gondom. A másikból viszont folyton kiesik a tömés, volt, hogy sokáig bírta, most is viszonylag. Attól félek, hogy már nem lehet megmenteni, most koronára biztos nem lesz pénzem, de ha most megint fúrja, akkor meg már lassan nem marad az eredeti fogamból... Mi az a határ, amikor még lehet rá építeni? Másnak is van ilyen gondja?2010. szept. 12. 16:09
1/5 anonim válasza:
anyukámnak is nagyon rosszak a fogai.neki van egy foga,ami már 90 százalékban nem is a sajátja,mégis meg tudta neki csinálni a doki,ne aggódj : ))
2/5 anonim válasza:
nekem egyszer azt mondta a dokim, hogy járjak sűrűn ellenőrzésre, akkor kisebbet kell tömni, neked is javaslom a fél évenkénti dokilátogatást...amúgy meg tudja csinálni ;)
+ elmex gél, elmex fogkrém és elektromos fogkefe + fogselyem és meg is előzöd + jó étrend, rágni is kelljen + legyen benne megfelelő kalcium és fluor,
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg ez a 90 %-os nyugtatott meg :) Mindent megfogadok, köszönöm, hogy nem kaptam bunkózást! De még ha nem mosnám, akkor azt mondanám, hogy én vagyok a hülye, megérdemeltem, de így... :(
2010. szept. 12. 16:59
4/5 anonim válasza:
Amíg függőlegesen kell tömni, addig ne aggódj. Koronát meg majd tetetsz rá amikor lesz pénzed, ha sima fogra raknak akkor 20-25 ezer körül van, az még kibírható ár, főleg elől, ahol elég kellemetlen ha hiányzik:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ! Igen, függőlegesen tömik szerencsére. Ma voltam bent a fogorvosnál, sajnos csak holnap tud fogadni, de beszéltem vele minden eshetőségről, mivel még 27 nap múlva leszek csak nagykorú, addig van időm még ingyenes ellátás szempontjából, és addig a korona is olcsóbb. Véget akarok vetni mostmár ennek. Köszönöm mindenkinek!
2010. szept. 13. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!