Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tömött fog miért fáj ràharapásra?

Tömött fog miért fáj ràharapásra?

Figyelt kérdés
1 hete lett tömve, kicsi lyuk volt benne, előtte egyáltalán nem fájt

#Fog, fogtömés,
2022. márc. 1. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális dolog ez az érzékenység, idővel el kell múlnia. Bár nekem volt olyan fog ami még egy év múlva is érzékeny volt felületileg és harapásra de aztán az is csak elmúlt végül.
2022. márc. 1. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy túl mély volt a lyuk, és a töméstől begyulladt (röntgen mutatja meg, amúgy pont ugyanilyen tüneteim voltak vagy 2 évig, mint az egyesnek), vagy úgy jártál, mint én 2 éve az SZTK-ban, hogy tömés után jobban fájt, mint előtte, és kiderült magánban, hogy szivárgott a rossz minőségű tömés - SZTK kihúzni vagy gyökérkezelni akarta volna, ezért mentem el utolsó mentsvárként magánba, aztán azóta is jól megvan a fogam. Tömés utáni érzékenységnek szerintem 3-5 nap alatt el kellene múlnia, esetleg öblögess párszor alkoholmentes Corsodyllal, patikában és drogériákban is lehet kapni, de szerintem vissza kellene menni oda vagy máshová, ha további 2-3 nap múlva is fáj, esetleg rosszabbodna.
2022. márc. 18. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!