Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Koronát kaptam az első két...

Koronát kaptam az első két fogamra de nem jó a formája?

Figyelt kérdés

Sajnos véglegesen fel is ragasztotta. 😰

De rövidebb lett mint a saját fogam volt, így nehezemre esik beszélni. Pösze a beszédem, sírni tudnék. Már 4 napja, de nem tudom megszokni.

Tud még rajta igazítani? (meghosszabbítáni?)

És ha leveszi, vissza tudja ugyanilyen erősen ragasztani?

Ketsegbe vagyok esve, kérlek írjon aki már járt így. Ráadásul egy vagyon volt.

2022. febr. 27. 16:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nálunk nem kellett alairni semmit. Viszont visszamegyek és megbeszélem vele mi legyen. Ennél meg az eredeti állapot is sokkal jobb volt.

Köszönöm szépen a válaszaitokat.

2022. febr. 27. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ember, gondolom ragasztás előtt a kezedbe nyomtak egy tükröt, hogy nézd meg! Miért nem szóltál akkor, hogy nem tetszik? Ha bármiben bizonytalan vagy, ki kell nyitni a szádat, és mondani! Ikyenkor vagy ideignelesen ragasztja be, vagy megbeszélitek a továbbiakat. Most már csak annyit tehetsz, hogy másikat csináltatsz, ez van...
2022. febr. 27. 19:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Mekkora tapló vagy ember!! A tükörben nem tűnt fel, hogy nem tudok vele rendesen beszélni, továbbá, mivel ömlött a vér az ínyből, nem sokat láttam.

Talán a dokinak kellett volna mondania, hogy csak ideiglenesen ragasztja fel és nézzük meg. Nem? Köszönöm a kedves szavakat.

2022. febr. 27. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Valójában az a baj, hogy nem minden doki közli a lehetőségeket, és azt sem, hogy van lehetőség ideiglenes felragasztásra, ez az ő hibája. Nálam is aláírattak egy papírt, hogy ha felragasztják véglegesre, akkor utána már azt nem lehet korrigálni, csak sérülésekkel, deformitásokkal. Az, hogy miért lett kisebb, rövidebb, az sok mindentől lehet, vagy rosszul vették le a mintát, vagy kókler volt a technikus, vagy ha alul sem voltak fogaid akkor valójában a technikuson múlik milyen lesz a végeredmény. Egy problémásabb esetben amúgy nem is értem miért nem ideiglenesre ragasztja fel eleve a doki, de nem ismerem a te esetedet.
2022. febr. 27. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
tudsz mutatni róla képet esetleg?
2022. febr. 28. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem akartam neked esni, valójában sajnálom, hogy így jártál! Fogászati asszisztens vagyok, és sokszor tapasztalom azt, hogy a páciensek nem merik mondani, ha valami nem tetszik nekik, mert tartanak az orvostól, vagy nem tudom... És korábban azt írtad, hogy RÖVIDEK, az sem látszott a tükörben? Mert az oké, hogy beszélni nem nagyon kellett, de attól, hogy folyik a vér az ínyből, még látszódik a korona hossza. Btw, ha ennyire vérzik az ínyed, akkor valószínűleg nem kicsit gyulladt, napi szintű fogselymezés ajánlott, és rendszeres időközönként fogkőleszedés, de gondolom ezt elmondta az orvos.
2022. márc. 5. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!