Nekem nagyobb volt, abból csiszolt le. Kisebbel nem tudom mit lehet kezdeni.
2022. febr. 27. 16:37
2/16 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy nagyobbol tud lecsiszolni.
2022. febr. 27. 16:50
3/16 anonim válasza:
lehet, hogy csak meg kell szoknod, adj neki még pár napot.
2022. febr. 27. 17:02
4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos és nem is tetszik. Olyan érzés mintha letört volna a régi fogambol. Ezt biztos hogy nem fogom megszokni. Azóta mosolyogni se merek. Volt aki rá is kérdezett, hogy mi lett a fogaddal elől?
2022. febr. 27. 17:07
5/16 Noncsi2020 válasza:
Elotte bele kellett volna próbálnia ragasztó nélkül hogy kényelmes e
2022. febr. 27. 18:07
6/16 A kérdező kommentje:
Beprobalta. De hát nyilván nem beszéltem, nem tűnt fel akkor.
2022. febr. 27. 18:15
7/16 anonim válasza:
Nem lehet meghosszabbítani, ha nem jó, akkor újra kell csinálni az egészet és a régit leszedni. A koronával az a baj, hogy kell neki pár hét mire megszokod és addig nem lehet eldönteni mi a baj vele, kényelmetlen lehet hetekig, nekem 2 hónap volt, mire megszoktam. Eleve azzal az a baj, hogy egy ideig idegen és alapvetően máshogy beszélsz, máshogy mozog az állkapcsod önkéntelenül.
2022. febr. 27. 18:45
8/16 A kérdező kommentje:
Jó de én nem kértem a dokit, hogy rövidebbre csináltassa a fogtechnikussal a koronát. A másik bajom pedig hogy akkor miért egyből véglegessel tette fel? És ha ott rögtön mondtam volna neki hogy rövid, akkor se tudott volna vele mit kezdeni? Akkor is új kellett volna?
Az én hibám, hogy rövidebbre gyartatta a fogakat?
Erre mi lesz a megoldas szerintetek?
Egyébként annyira nem szép, hogy inkább kifizetem újra, minthogy 10 évig ez a rossz érzés legyen bennem reggeltől estig minden nap.
2022. febr. 27. 18:54
9/16 A kérdező kommentje:
És a pösze beszéd sem szűnik 😰
2022. febr. 27. 18:57
10/16 anonim válasza:
Újat lehet csak készíteni. Hogy furcsa érzés, nem szoktad meg, arra azt fogja mondani, hogy nem az ő hibája, meg kell szoknod. Hogy esztétikailag nem tetszik neked, az belefér-e a garanciás cserébe, abban nem vagyok biztos. Nálunk aláíratják veled, hogy átvetted és megfelel, amit tudna lobogtatni, ha utólag gondolod meg magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!