Fogászat után nagy dudor az ajkam egyik felén. Ötlet mi ez és mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma 10-kor fogászaton voltam, amalgám tömést cseréltek. 1 órával a hazaérkezésem után vettem észre, hogy az alsó ajkam bal oldalán ilyen hatalmas dudor nőtt. Először azt hittem herpesz, de megnéztem a tükörben és köze sincs hozzá. Sokkal nagyobb és más az érzete is. Már harmadszor voltam az utóbbi hónapban ennél a fogàsznàl, szóval valószínű nem az érzéstelenítő a ludas.
A háziorvosom elérhetetlen sajnos. Jövő héten kezdek új munkahelyen, szóval remélem addig elmúlik. :(
2022. febr. 23. 16:26
1/4 anonim válasza:
Biztos megnyomódott beavatkozás közben. El fog múlni, nyugi.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, hogy a nyálszívótól lett. Hàt reménykedek. :)
2022. febr. 23. 16:57
3/4 anonim válasza:
Nem a nyálszívó volt, ezt bizony megharaptad amíg zsibbadt. Gondolom ezen az oldalon csinálták a fogadat alul, vagyis nem lokális hanem vezetéses érzéstelenítést kaptál, ami az ajkad felét is elzsibbasztja tökéletesen abban a vonalban ami a képen van. A nyálszívót egyrészt nem ide rakják, másrészt akarva sem tud ilyen sebet okozni. Kenegesd gengigéllel és pár nap alatt begyógyul.
4/4 A kérdező kommentje:
Másnapra elmúlt és két herpesz lett a helyén egymás mellett. 😕 Már az is javulgat.
2022. márc. 2. 20:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!