Mire utalhat az ilyen fehér lepedék a nyelven?
Minden nap végén ilyen.. Azt tudni kell, hogy több mint 1 éve torokváladékkal küzködök, állandóan slejmes a torkom, sűrű ragacsos váladék van letapadva, amit nem szednek fel a köptetők, van inhaláló gépem, salvus vízzel szoktam használni, az se segít. Sok orvosnál voltam már, fül-orr-gégész, tüdőorvos, háziorvos. Minden rendben van elvileg és a legjobb tanácsuk az volt hogy menjek tengerpartra nyaralni vagy a hegyekbe... A fogaim rendben vannak. Allergiagyógyszerem is van, refluxom nincs.
Én eddig azt hittem, hogy tök normális, túl sok időd van agyalni, nem egy Amerikai filmes mosolya van az átlagembernek, és a bélgáz is büdös a valóságban.
Igen, nekem is van fehér lepedék a nyelvemen, defogmosásnál ezért mosunk nyelvet is!
Próbálj meg sok vizet inni! Úgy tudom, a fehér nyelv a kevés folyadékbevitel jele is lehet!
Nekem azóta nem ilyen a nyelvem, mióta rengeteg vizet iszom minden nap!
A torokváladék nekem is gyakori probléma! Minden télen egyszer megfázom és 2 hónapig is köhögök utána a váladék miatt...
Majd hirtelen elmúlik.
"Azt tudni kell, hogy több mint 1 éve torokváladékkal küzködök, állandóan slejmes a torkom, sűrű ragacsos váladék van letapadva..."
Ez autoimmun folyamatra utal. Az alvásod rendben van? Nem ébredsz fel éjjel 2 óra tájban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!