2hónapja vettem észre,hogy van egy lyuk a bölcsesség fog melletti fogamon de csak most volt időm időpontot kérni, kb csak egy tűhegynyi nagyságú 2 hónap alatt sokat romolhatott? Elég lesz egy tömés? Nem fáj meg semmi
Figyelt kérdés
Nagyon parázok a fogorvosoktól 🤡2022. febr. 20. 18:30
21/24 anonim válasza:
Örülök hogy nem volt gond :) szerintem is sokkal kellemetlenebb a fogkő leszedés mint a tömés :D hát ha nem ideiglenes a tömés akkor sokáig kell bent legyen 😁 na ez is megoldódott akkor egy ideig már nem kell félned a fogdokitól
22/24 A kérdező kommentje:
Rendes tömés. igen egy ideig nem kell félnem de a tömésre már tök nyugodtan mentem:) ezen is túl vagyok egyenlőre.
2022. márc. 24. 08:36
23/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom itt vagy e még de azóta is aggaszt egy dolog hogy a fogorvos nemmondott semmit arra a rágó fogamra aminek a tetején ilyen barnás csíkok illetve pöttyök vannak,csak egy fogam ilyen de nem kérdeztem rá mert úgy voltam vele tudja a dolgát? Esetleg másnak is van ilyen? Ha igen lesz e baja (van barázdazárt fogam egyébként de ez nem az)
2022. máj. 5. 13:05
24/24 anonim válasza:
Itt vagyok kb heti egyszer felnézek gyakorira :D
Szerintem ha gond lenne illetve ha szuvas lenne akkor szólt volna és megcsinálta volna de valószínű nálad az csak elszíneződés ami tök gyakori (nekem is van két rágófogamon) és az nem okoz semmilyen gondot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!